Polițiștii locali din Constanța au confiscat 72 de pachete de țigări

Primăria Constanța a anunțat că polițiștii locali au depistat pe 24 martie un bărbat și o femeie în timp ce comercializau țigări netimbrate, susceptibile de a fi produse de contrabandă. 

La efectuarea controlului corporal, au fost găsite 72 de pachete de țigări, de diferite mărci. Ambele persoane au fost conduse la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru întocmirea documentației specifice și aplicarea măsurilor legale. 

„Polițiștii locali desfășoară permanent astfel de activități de verificare și control, iar cetățenii pot semnala orice act de comerț ilicit la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.”, a anunțat primăria.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Silviu Zetea, producător de țuică și pălincă, vrea să fie președintele României

sâm mart. 25 , 2023
Silviu Zetea, un om de afaceri din din Baia, Mare şi-a anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale din anul 2024, la un eveniment la care au luat parte peste 400 de persoane. Silviu Zetea spune că a luat în calcul ideea candidaturii la Preşedinţie în urmă cu doi ani, iar discuţiile […]
Silviu Zetea, producător de țuică și palincă, și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte al României

V-ar putea interesa și: