Polițiștii locali din Constanța au confiscat peste 2 tone de fructe și legume

Poliția Locală din Constanța continuă lupta cu agenții economici care nu se conformează prevederilor legale privind activitatea de comercializare a produselor și serviciilor de piață, a anunțat primăria.

Polițiștii locali cu atribuții în domeniile activitate comercială și ordine și liniște publică au desfășurat zilele trecute o acțiune de verificare în oborul de legume/fructe de pe varianta Ovidiu.

În urma controalelor, au fost constatate 19 de abateri contravenționale și aplicate tot atâtea amenzi în valoare de 14.800 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 145/2014, a OUG 99/2000 și a HCL 427/2017. Concret, comercianții nu dețineau autorizații de funcționare, autorizații pentru comerț de întâmpinare sau comercializau și alte produse decât cele trecute în certificatul de producător. De asemenea, polițiștii locali au dispus confiscarea a 2.068 kilograme de fructe și legume.

Mărfurile confiscate au fost predate către o unitate de profil pentru a fi comercializate în condițiile legii. —

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

O fostă angajată la firma lui Boroianu a ajuns secretar interimar al Primăriei Constanța

Mon Jun 14 , 2021
Liliana Adam este noul secretar interimar al municipiului Constanța. Aceasta a fost numită în funcție după ce primarul Vergil Chițac, după ce s-a decis ca Georgianei Gospodaru să îi fie încetată detașarea pe post.  Liliana Adam este jurist și lucrează în Primăria Constanța de numai câteva luni. A fost angajată […]
liliana-adam