Polițiștii locali din Constanța au dat 175 de amenzi într-o singură săptămână pentru probleme privind protecția mediului și gestionarea deșeurilor

1

Săptămâna trecută, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au desfășurat mai multe activități specifice care au avut ca scop verificarea respectării legislației în domeniul protecției mediului și a gestionării deșeurilor.  

În urma verificărilor s-au aplicat 175 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 180.000 lei.  

Printre abaterile constatate menționăm: pungi de gunoi menajer lăsate lângă coșulețele stradale, nesalubrizarea carosabilului în perimetrul șantierelor prin murdărirea drumului public cu diverse materiale/substanțe, depozitarea/abandonarea deșeurilor de orice tip pe domeniul public în alte tipuri de recipiente decât europubele (saci, cutii, bidoane), neigienizarea terenurilor afectate de vegetație crescută în exces ori depozitări de deșeuri de orice fel, pungi de gunoi menajer lăsate lângă coșulețele stradale. etc.  

Totodată, oamenii legii au dispus și măsuri complementare pentru remedierea neconformităților constatate.  

„Pentru a evita încălcarea normelor legale vă rugăm să acționați în mod responsabil și să gestionați în mod corespunzător deșeurile.  Facem apel la constănțeni să semnaleze în continuare orice fapte antisociale la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.”, au precizat reprezentanții primăriei.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Polițiștii locali din Constanța au dat 175 de amenzi într-o singură săptămână pentru probleme privind protecția mediului și gestionarea deșeurilor

  1. „Polițiștii locali din Constanța au dat 175 într-o singură săptămână pentru probleme privind protecția mediului și gestionarea deșeurilor”

    175 ce? Fomica mare azi de se mănâncă cuvinte întregi. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se va amenaja o trecere de pietoni cu scuar pe strada Soveja din Constanța

vin mart. 3 , 2023
Pentru a crește siguranța participanților la trafic, Primăria Municipiului Constanța va amenaja un scuar median la trecerea de pietoni situată pe strada Soveja, în dreptul intersecției cu Intrarea Ion Alexandrescu. Lucrările vor începe sâmbătă, 04 martie.   Stratul de covor asfaltic va fi decopertat în vederea construirii scuarului median și […]

V-ar putea interesa și: