Polițiștii locali din Constanța au dat amenzi pentru neînscrierea în cartea de imobil, amplasarea ilegală a corturilor, înjurături și aruncarea de gunoaie

Săptămâna trecută, Direcția Generală Poliția Locală Constanța a desfășurat mai multe activități specifice pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică pe raza municipiului.

Din nou, polițiștii locali și-au îndreptat atenția spre strada Viorelelor din cartierul Poarta 6.

Oamenii legii au avut în vedere respectarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și a curățeniei, edificarea de construcții noi sau extinderea celor existente și neînscrierea locatarilor în cartea de imobil.

S-au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale în valoare de 10.070 lei.

Cele mai multe abateri au vizat neînscrierea în cartea de imobil în termenul legal.

De asemenea, au fost constatate fapte contravenționale privind depozitarea necontrolată a deșeurilor pe domeniul public, autorizarea lucrărilor de construire, asigurarea stării de curățenie de jur împrejurul locuințelor improvizate din zonă.

Tot zilele trecute, au fost monitorizate următoarele locuri și zone de interes public: cartier Palas, cartier Brătianu, cartier Baba Novac, cartier Medeea, cartier Groapă, cartier Anda, cartier KM5, cartier KM4, cartier Viile Noi, cartier CET, piațeta Far, piața Roșie, piața Abator, parc Poarta 6, Parc Viitorului.

În cadrul activităților de prevenire și combatere a faptelor ilicite au fost  legitimate 154 persoane.

Totodată,  lucrătorii Serviciului Ordine Publică din cadrul Direcției Generale Poliția Locală  au constatat  121 sancțiuni contravenționale din care 7 pentru apelare la mila publică.

Alte fapte constatate: așezarea/montarea de corturi în vederea campării, arderea substanțelor de orice natură în aer liber, răscolirea gunoiului din containere special amenajate, aruncarea de deșeuri pe domeniul public, proferarea de injurii, comerț stradal neautorizat.

Activități similare se vor derula în continuare, în scopul asigurării unui climat public civilizat.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Pe ce loc este județul Constanța la autorecenzare

Tue Mar 29 , 2022
În primele două săptămâni ale perioadei de autorecenzare pentru recensământul populației și locuințelor 2021 (14-27 martie 2022) au fost completate 51.240 chestionare la nivelul județului Constanța,a anunțat Direcția de Statistică a județului. Dintre cestea, 35.720 au fost completate în mediul urban (69,7%) și 15.520 pentru mediul rural (30,3%). Din totalul […]
constanta de sus