Polițiștii locali din Constanța au descoperit un taximetrist-pirat

Primăria Constanța vă recomandă să aveți atenție sporită atunci când mergeți cu taxiul. Deși riscă amenzi usturătoare, există și persoane care sunt dispuse să încalce normele legale în vigoare.

„În data de 01.04.2024, în timpul executării misiunilor de patrulare, polițiștii locali au depistat un conducător auto care executa transport de persoane în regim de taxi în zona Gara CFR, utilizând un autovehicul echipat cu inscripții destinate autovehiculelor taxi, fără a deține autorizație eliberată de administrația publică locală.”, a anunțat instituția.

Acesta a fost identificat și sancționat conform prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere, cu o amendă în valoare de 1000 de lei și măsura demontării ecusoanelor neautorizate de pe portierele autovehiculului.

Totodată, a fost solicitată prezența unui echipaj din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră, care a dispus și măsura complementară de ridicare a plăcuțelor cu numerele de înmatriculare.

Orice problemă întâmpinată poate fi semnalată la Direcția Generală Poliția Locală, la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341.922 sau la adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

Recomandare:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

RAJA: se oprește apa timp de 24 de ore în orașul Mangalia

mie apr. 3 , 2024
În municipiul Mangalia se execută joi, 04 aprilie 2024, lucrări de racordare a noilor conducte de alimentare cu apă la sistemul centralizat de la intersecția străzilor Oituz cu Portului. Ca urmare, în data de 04 aprilie 2024, se va sista furnizarea apei potabile timp de 24 de ore, în intervalul […]
raja

V-ar putea interesa și: