VIDEO Polițiștii locali din Constanța au prins doi tineri care tocmai comiseseră o tâlhărie

La data de 29.10.2018, în jurul orei 13.00, membrii unei patrule auto a Direcției Generale Politia Locala Constanta au fost sesizati de un tânăr despre faptul ca in zona Modern, a fost deposedat, prin violență, de mai multe bunuri de catre doi adolescenți. In urma verificărilor efectuate in zona, pe treptele care coboară spre plaja Modern, polițiștii locali au identificat doi tineriîn vârstă de 18 ani , respectiv 19 ani din municipiul Constanța.

Cu ocazia legitimării și efectuării controlului corporal sumar asupra uneia dintre cele doua persoane de sex bărbătesc au fost găsite mai multe bunuri despre care existau date certe ca apartin persoanei vătămate.

În acest caz au fost întocmite actele prevăzute de lege în vederea sesizării instituției abilitate competente în continuarea cercetărilor pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. De asemenea, au fost predați si autorii faptei.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ce produs IEFTIN are sistem ANTIFURT în magazinele din Constanța

Mon Oct 29 , 2018
Furturile din magazine sunt fapte banale, din păcate. Se fură orice, de la băuturi și cosmetice la țigări. De obicei este vorba despre lucruri mici și destul de valoroase, care pot fi valorificate rapid. Mai nou, însă, se pare că se fură absolut orice produs, indiferent de valoarea sa. Dovadă […]