VIDEO Polițiștii locali din Constanța au prins doi tineri care tocmai comiseseră o tâlhărie

La data de 29.10.2018, în jurul orei 13.00, membrii unei patrule auto a Direcției Generale Politia Locala Constanta au fost sesizati de un tânăr despre faptul ca in zona Modern, a fost deposedat, prin violență, de mai multe bunuri de catre doi adolescenți. In urma verificărilor efectuate in zona, pe treptele care coboară spre plaja Modern, polițiștii locali au identificat doi tineriîn vârstă de 18 ani , respectiv 19 ani din municipiul Constanța.

Cu ocazia legitimării și efectuării controlului corporal sumar asupra uneia dintre cele doua persoane de sex bărbătesc au fost găsite mai multe bunuri despre care existau date certe ca apartin persoanei vătămate.

În acest caz au fost întocmite actele prevăzute de lege în vederea sesizării instituției abilitate competente în continuarea cercetărilor pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. De asemenea, au fost predați si autorii faptei.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ce produs IEFTIN are sistem ANTIFURT în magazinele din Constanța

lun oct. 29 , 2018
Furturile din magazine sunt fapte banale, din păcate. Se fură orice, de la băuturi și cosmetice la țigări. De obicei este vorba despre lucruri mici și destul de valoroase, care pot fi valorificate rapid. Mai nou, însă, se pare că se fură absolut orice produs, indiferent de valoarea sa. Dovadă […]

V-ar putea interesa și: