Polițiștii locali din Constanța au ridicat săptămâna aceasta 13 autoturisme parcate neregulamentar

Săptămâna aceasta, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice din cadrul Serviciului rutier au desfășurat o acțiune tematică pe raza municipiului Constanta pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale privind opririle și staționările neregulamentare.  

Au fost aplicate 146 sancțiuni contravenționale în valoare 56.895 lei și 252 de puncte penalizare la permisul de conducere în conformitate cu prevederile Codului Rutier.  

De asemenea, 13 autoturisme au fost ridicate și transportate în parcul auto al municipalității.  

Cetățenii sunt rugați să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 – dispecerat Direcția generală poliția locală Constanța sau la adresa de mail: politia.locala@primaria-constanta.ro.  

V-ar putea interesa și:

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Confort Urban a demontat separatoarele pentru pistele de biciclete de pe bulevardul Tomis

Thu Nov 24 , 2022
Separatoarele pentru biciclete de pe bulevardul Tomis din Constanța au dispărut. Este temporar, spune Confort Urban. Pentru buna desfășurare a manifestărilor organizate cu prilejul Zilei Naționale a României, S.C. Confort Urban SRL a demontat separatoarele pentru delimitarea pistelor de biciclete, pe bulevardul Tomis, sectorul cuprins între bulevardul Mamaia și strada […]