Polițiștii locali le-au dat 10.000 de lei amendă și le-au confiscat mașina

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au depistat doi bărbați care descărcau din mașini deșeuri în zona industrială a orașului.

Cei doi au fost sancționați în conformitate cu prevederile OUG nr. 92/2021 privind regimul deșeurilor, cu amendă de 10 000 lei fiecare și s-a dispus măsura complementară de confiscare a vehiculelor folosite la săvârșirea contravenției, a anunțat Primăria Constanța. De asemenea, au strâns gunoiul aruncat pentru a aduce terenul la starea inițială.

Reamintim că polițiștii locali supraveghează periodic zonele vizate pentru depozitări nelegale ale deșeurilor și vor lua toate măsurile legale pentru combaterea acestui fenomen, manifestând toleranță zero pentru acesta.

Aceste fenomene pot fi semnalate la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Elevii și preșcolarii au zi liberă pe 5 octombrie

Mon Oct 4 , 2021
Elevii şi preşcolarii nu vor face cursuri marţi, 5 octombrie, de Ziua Internaţională a Educaţiei. De asemenea, pentru cadrele didactice aceasta este zi liberă cuprinsă în contractul colectiv de muncă. CT BUS a anunțat că mâine se suspendă traseele școlare – E1, E2 și E3. Ziua mondială a educaţiei este […]