Polițiștii locali supraveghează non-stop cartierul Henri Coandă

Henri Coandă, cartierul social spre care se îndreaptă câteva milioane de euro din banii constănțenilor

Polițiștii locali supraveghează non-stop cartierul Henri Coandă.

Instituția a anunțat că a cescut „frecvența, eficiența și operativitatea prin activitățile specifice care s-au derulat în 3 schimburi de lucru”. Cu alte cuvinte, se acționează 24 de ore din 24.

S-a acționat nu numai în campusul sociale, ci și în împrejurimile acestuia.

„Față de perioada de început, prin intervenția preventivă și zilnică a polițiștilor locali cu atribuții in domeniul ordinii și liniștii publice situația s-a ameliorat, fiind descurajată săvârșirea mai multor fapte antisociale ce țin de menținerea curățeniei ori de un climat de siguranța publica. Conform ultimelor date centralizate la nivelul Direcției Generale Politia Locală Constanta a reieșit ca, in ultimele șase luni ale acestui an, numărul faptelor contravenționale constatate este de 287 abateri de la normele legale in valoare totala de 66.800 lei. Media zilnică a faptelor antisociale depistate și a fost de mai puțin de 2 amenzi pe zi”, a precizat Valentina Chiriță, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale.

Amenzile contravenționale au fost date pentru nerespectarea normelor privind ordinea și liniștea publica, curățenia, consumul de produse din tutun intr-un spațiu public închis, desfășurarea de activități de picnic, etc.

„Numărul faptelor antisociale și care intra in sfera de competentă instituționala este în scadere și se datorează in mare măsura efectivului realizat prin ultimele recrutări de personal, dar și managementului realizat la nivelul structurilor de conducere operative ale poliției locale din cadrul Primăriei municipiului Constanța”, a mai spus Valentina Chiriță.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cerealele modifică procedura de acces în Portul Constanța

lun iul. 2 , 2018
Conform datelor Eurostat, România este cel mai mare exportator de cereale din Uniunea Europeană. Portul Constanța este principala poartă de tranzit pentru această grupă de marfă. Implementată pentru prima dată în timpul campaniei de cereale din 2017, această procedură are rolul de fluidizare a traficului din categoria transportului auto greu […]

V-ar putea interesa și: