Polițiștii, razii și amenzi în Constanța și Năvodari

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, cu sprijinul jandarmilor constănțeni, au desfășurat ieri activități pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19, a prevenirii actelor de violență, precum și pentru respectarea prevederilor legale pe drumurile publice.

Astfel, au fost legitimate aproximativ 450 de persoane, au fost verificate peste 30 de localuri publice și au fost oprite, pentru control, aproximativ 80 de autovehicule.

În urma acțiunii, polițiștii au aplicat 223 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 75.000 de lei, dintre care 132 la Legea 55/2020.

Exemple:
Polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, într-un local din municipiul Constanța (restaurant), se desfășoară un eveniment privat, la care participau mai multe persoane.
Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar evenimentul a fost sistat. Este vorba despre Merti, potrivit informațiilor noastre.

Polițiștii Secției 3 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, într-un local din municipiul Constanța (restaurant), se desfășoară un eveniment privat, la care participau mai multe persoane.
Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei, iar evenimentul a fost sistat. Este vorba despre Drink Story, potrivit informațiilor noastre.

Polițiștii Secției 4 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la două terenuri de fotbal din municipiul Constanța, se desfășoară activități sportive în spațiu închis, contrar prevederilor Legii 55/2020.
Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 4.000 de lei.

Polițiștii Secției 4 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în interiorul unei săli de jocuri de noroc din municipiul Constanța, a fost permis accesul clienților, deși aceștia nu aveau certificat verde.
Administratorul societății comerciale a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar cele 3 persoane identificate fără certificat verde au fost sancționate cu amendă în valoare totală de 7.500 de lei.

Razie în Năvodari

Tot ieri, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari, Secției 5 Rurală Cogealac, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiștilor locali din Năvodari, au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19, precum și pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență.

Astfel, au fost legitimate aproximativ 100 de persoane, au fost oprite, pentru control, peste 80 de autovehicule și au fost verificate 11 localuri publice.

În urma activităților, au fost aplicate 36 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 8.000 de lei, dintre care 22 la Legea 55/2020.
De asemenea, au fost reținute 3 certificate de înmatriculare.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Peste 500 de firme și-au suspendat activitatea anul trecut

Sun Jan 30 , 2022
Numărul firmelor care şi-au suspendat activitatea anul trecut a fost de 13.020, în creştere cu 19,31% comparativ cu anul 2020, conform datelor publicate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC). Constanța e în top la acest capitol. Cele mai multe companii care şi-au suspendat activitatea în 2021 au fost din […]