Polițiștii rutieri din județul Constanța au întocmit opt dosare penale în ultimele ore

Polițiștii rutieri din județul Constanța au întocmit opt dosare penale în ultimele ore, după ce au descoperit nereguli grave în trafic.

La data de 2 mai a.c., în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au identificat un bărbat, de 40 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Aliman, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În jurul orei 00.10, polițiști din cadrul Postului de Poliție Agigea au identificat un bărbat, de 41 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, în satul Lazu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 3 mai a.c., în jurul orei 10.30, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au identificat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism pe strada Aurel Vlaicu din localitatea Pecineaga, având permisul de conducere reținut.

La11.40, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism pe strada Primăverii din localitatea Biruința, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Circa o oră mai târziu, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 50 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

La 12.50, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 40 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În jurul orei 13.15, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un moped neînmatriculat pe strada Pescarilor din Costinești.

La ora 14.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Murfatlar au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism în orașul Murfatlar, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.