Polițiștii rutieri din municipiul Constanța au reținut ieri șapte permise

Imagine cu rol ilustrativ

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au desfășurat ieri o acțiune pe linia verificării modului de respectare a legislației rutiere privind acordarea priorității de trecere a pietonilor, autovehiculelor și respectarea culorii roșie a semaforului.  

În urma activităților, polițiștii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 20.500 de lei, dintre care 19 la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării, 7 permise de conducere, dintre care 5 pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor, 1 pentru neacordarea priorității de trecere autovehiculelor și 1 pentru nerespectarea culorii roșie a semaforului.  
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Simona Halep împlinește astăzi 31 de ani

Tue Sep 27 , 2022
Simona Halep împlineşte astăzi 31 de ani. 2022 a fost un an cu de toate pentru constănțeancă. A început colaborarea cu antrenorul Patrick Mouratoglou, dar a şi divorţat de Toni Iuruc. În aprilie, Simona Halep a anunţat începerea colaborării cu antrenorul francez Patrick Mouratoglou, după ce se antrenase la academia […]

V-ar putea interesa și: