Polițiștii rutieri din municipiul Constanța au reținut ieri șapte permise

Imagine cu rol ilustrativ

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au desfășurat ieri o acțiune pe linia verificării modului de respectare a legislației rutiere privind acordarea priorității de trecere a pietonilor, autovehiculelor și respectarea culorii roșie a semaforului.  

În urma activităților, polițiștii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 20.500 de lei, dintre care 19 la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării, 7 permise de conducere, dintre care 5 pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor, 1 pentru neacordarea priorității de trecere autovehiculelor și 1 pentru nerespectarea culorii roșie a semaforului.  


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Simona Halep împlinește astăzi 31 de ani

mar sept. 27 , 2022
Simona Halep împlineşte astăzi 31 de ani. 2022 a fost un an cu de toate pentru constănțeancă. A început colaborarea cu antrenorul Patrick Mouratoglou, dar a şi divorţat de Toni Iuruc. În aprilie, Simona Halep a anunţat începerea colaborării cu antrenorul francez Patrick Mouratoglou, după ce se antrenase la academia […]

V-ar putea interesa și: