Polițiștii și jandarmii au dat 124 de amenzi în ultimele 24 de ore

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, împreună cu jandarmi ai I.J.J. Constanța, respectiv G.J.M. Tomis și lucrători din cadrul Poliției Locale Constanța au organizat, în cursul zilei de ieri, acțiuni pe linia verificării respectării măsurilor impuse prin Legea 55/2020, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

La activități au participat peste 50 de forțe de ordine, fiind verificate 105 societăți comerciale și legitimate peste 300 de persoane. Totodată, polițiștii au oprit pentru control 120 de autoturisme. În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 124 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 36.335 de lei.

De exemplu, polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe terasa unui restaurant de pe bulevardul Mamaia, se desfășoară activități, încălcându-se prevederile legale. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că terasa respectivă este împrejmuită cu pereți și acoperiș retractabili, care se aflau în poziția închis. Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020.

Polițiștii Secției 3 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că două societăți comerciale, ambele cu punctul de lucru pe strada Mangaliei din municipiu, desfășoară acte de comerț în afara programului 05.00 – 18.00, încălcându-se prevederile Legii 55/2020. Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, conform Legii 55/2020.

Totodată, polițiștii Secției 1 Rurală Constanța au constatat faptul că pe pe terasa unui bar, de pe strada Tiberiu Brediceanu din localitatea Agigea, se desfășoară acte de comerț în afara programului 05.00 – 18.00, încălcându-se prevederile Legii 55/2020. Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare.

Precizăm faptul că astfel de acțiuni vor continua și în zilele următoare.
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Ne batem joc de istorie! Artefact din secolul a III-lea, folosit ca blocator de parcare

Dum apr. 4 , 2021
Constanța mustește de istorie, dar de multe ori nu numai că nu o punem în valoare, ci ne batem joc de ea. Vă puteți imagina că un artefact din secolul al III-lea ar putea fi folosit pentru a bloca un loc de parcare? Și totuși, se întâmpla. Artefactul a fost […]
descoperire-zona-peninsulara

V-ar putea interesa și: