Polițiștii și jandarmii au întrerupt petreceri private

În cursul nopții trecute, polițiștii și jandarmii constănțeni au desfășurat o acțiune pentru verificarea respectării normelor legale în ceea ce privește organizarea de evenimente private care, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, sunt interzise.

Astfel, în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un local, situat pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța, ar fi deschis, fiind în desfășurare o petrecere. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, iar în interior se aflau mai multe persoane. Administratorul societății comerciale, dar și alte 11 persoane prezente au fost sancționate contravețional, cu amendă în valoare totală de 15.000 de lei, potrivit Legii 55/2020.

În jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Secției 2 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, într-un local situat pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, se află în desfășurare o petrecere cu caracter privat, în incinta localului fiind identificate 49 de persoane. Administratorul societății comerciale și toate persoanele prezente au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 65.000 de lei, potrivit Legii 55/2020.

„Reamintim faptul că desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private, este interzisă în perioada stării de alertă. Totodată, este interzisă circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, în intervalul orar 23.00-05.00, cu excepțiile expres prevăzute de lege.”, a precizat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.