Polițiștii și jandarmii nu au dat nicio amendă la catedrală, doar au stat de vorbă cu cei care încălcau legea

Arhiepiscopia Tomisului a organizat, în noapte de revelion, o slujbă religioasă la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Petru și Pavel. Deși Constanța e în carantină și după ora 23.00 există interdicție de circulație, deși slujbele în interior sunt interzise, au participat zeci de persoane.

Detalii aici: ÎPS Teodosie, mesaj ironic la adresa autorităților și sfidător pentru cei care respectă carantina

„Polițiști și jandarmi constănțeni au acționat în zona respectivă, informând persoanele cu privire la legislația actuală în ceea ce privește deplasarea în afara locuinței în intervalul orar 23.00 – 05.00, precum și obligativitatea purtării măștii de protecție în mod corespunzător.

Astfel, polițiștii au adus la cunoștința cetățenilor măsurile dispuse în actualul context epidemiologic.”, a precizat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

„Reamintim că scopul nostru nu este acela de a aplica sancțiuni, ci ca oamenii să conștientizeze riscurile la care se expun, dacă nu respectă normele legale în vigoare.

Persoanele prezente au fost atenționate verbal, polițiștii amintindu-le despre necesitatea adoptării unui comportament responsabil.”, a mai spus reprezentantul IPJ.

Citește și:

Carantină pentru proști în Constanța


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cu cât a crescut salariul mediu brut în județul Constanța

vin ian. 1 , 2021
Câştigul salarial mediu brut pe un salariat, în judeţul Constanţa, a fost în luna octombrie 2020 de 4930 lei, iar câştigul salarial mediu net a fost de 3032 lei, potrivit Direcției Județene de Statistică. Acest lucru înseamnă o creștere cu 8,8%, respectiv cu 9,3% peste nivelul înregistrat în luna octombrie […]
salariu, cod fiscal

V-ar putea interesa și: