Polițiștii și jandarmii verifică restricțiile împotriva covid VIDEO

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, împreună cu jandarmi constănțeni, au desfășurat ieri noapte acțiuni de verificare a modalității în care se respectă legislația în vigoare, în ceea ce privește restricțiile de circulație, respectiv a certificatului verde Covid-19, care a devenit obligatoriu.

În urma activităților desfășurate, au fost legitimate peste 400 de persoane și au fost controlate aproximativ 300 de autovehicule.

Polițiștii au aplicat 205 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 46.000 de lei, dintre care 171 la Legea 55/2020, 10 pentru încălcarea normelor rutiere și 24 pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

„Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte măsurile impuse de legislația în vigoare, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV2, să poarte masca de protecție, să păstreze distanțarea fizică și să respecte interdicțiile privind deplasarea/libera circulație.”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Italia a vaccinat 80% din populația peste 12 ani

Sun Oct 10 , 2021
Italia şi-a atins obiectivul de vaccinare împotriva coronavirusului cu schemă completă a 80 la sută din populaţia cu vârsta de cel puţin 12 ani, informează Reuters. Au fost vaccinaţi cu schemă completă 43.229.551 de italieni din totalul de aproape 60 de milioane. Obiectivul de 80 la sută, stabilit în martie, […]

V-ar putea interesa și: