Poluare în bazinul Portului Constanța, în dana Comvex VIDEO

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Constanţa şi ai Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral au identificat două pete de culoare neagră în bazinul Portului Constanța despre care există suspiciunea că au fost încălcate prevederile legale cu privire la protecţia mediului.

În data de 21.04.2021, în urma unor activități informative desfășurate de către polițiștii de frontieră în cooperare cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Constanţa și ai Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral Constanța, s-au deplasat în dana 94 a Portului Constanța.

„Ajunsă la fața locului, echipa a descoperit pe luciul apei, în imediata apropiere a unei barje, două pete de culoare neagră. Nava aparține unei firme româneşti şi este  încărcată cu cărbune vrac. Existând suspiciuni că s-au încălcat prevederile legale cu privire la protecţia mediului, au fost prelevate patru probe de apă, și o probă din marfa vrac încărcată pe barjă, pentru continuare verificărilor.”, au precizat reprezentanții Poliției de Frontieră.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de protecția mediului.

Societatea Comvex este administrată de inginerul Viorel Panait, și deținută de soții Ion Dan și Anca Drăgoi, Viorel Panait, Ruxandra Nicola, Bogdan Idu și cetățeanul australian Raimondo de Rubeis.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vocea constănțeanului. „Își rup copiii picioarele și jucările în parcul de la Casa de Cultură” FOTO

joi apr. 22 , 2021
Parcul de la Casa de Cultură din Constanța pare părăsit și abandonat. Se vede că nu s-a mai investit în zonă deloc, de ani buni. Aspectul neîngrijit este numai una din probleme. „Își rup copiii picioarele și jucările în parcul de la Casa de Cultură”, ne spune un cititor, care […]
parc casa de cultura

V-ar putea interesa și: