Pompier constănțean, triplu campion mondial

Pe podium în China

Un pompier constănţean a câştigat titlul de triplu campion mondial la proba de atletism – 1500m, 800 m plat si 400 m plat.

Este vorba despre plt.adj.șef Gheorghe Romaşcanu care a reprezentat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa la Campionatele Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor, competiţie ce s-a desfăşurat în perioada 8-18 august 2019, în orașul Chengdu,  China.

Acesta a stabilit un record național masters stabilit cu timpul de 57″94 sutimi. De asemenea, la proba de 200m plat militarul a obținut medalia de bronz într-o cursă cu sportivi de elită din Trinidad Tobago, Brazilia, Canada și China.

Pentru această competiție sportivul a fost sprijinit financiar de Clubul Sportiv Pompierul Constanța, dar și de conducerea Inspectoratului fără de care deplasările externe nu s-ar  fi putut realiza. Totodată, I.P.A.Romania a fost alături de pompier.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Doi bărbați, prinși în timp ce încercau să vândă cocaină, ecstasy și hașiș într-un club din Mamaia

Thu Aug 22 , 2019
Doi bărbați au fost surprinși în flagrant delict în timp ce ar fi încercat să comercializeze droguri de risc și de mare risc, iar acum se află în arest preventiv. Aceștia au fost depistați de polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – […]

V-ar putea interesa și: