Pompier constănțean, triplu campion mondial

Pe podium în China

Un pompier constănţean a câştigat titlul de triplu campion mondial la proba de atletism – 1500m, 800 m plat si 400 m plat.

Este vorba despre plt.adj.șef Gheorghe Romaşcanu care a reprezentat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa la Campionatele Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor, competiţie ce s-a desfăşurat în perioada 8-18 august 2019, în orașul Chengdu,  China.

Acesta a stabilit un record național masters stabilit cu timpul de 57″94 sutimi. De asemenea, la proba de 200m plat militarul a obținut medalia de bronz într-o cursă cu sportivi de elită din Trinidad Tobago, Brazilia, Canada și China.

Pentru această competiție sportivul a fost sprijinit financiar de Clubul Sportiv Pompierul Constanța, dar și de conducerea Inspectoratului fără de care deplasările externe nu s-ar  fi putut realiza. Totodată, I.P.A.Romania a fost alături de pompier.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Doi bărbați, prinși în timp ce încercau să vândă cocaină, ecstasy și hașiș într-un club din Mamaia

joi aug. 22 , 2019
Doi bărbați au fost surprinși în flagrant delict în timp ce ar fi încercat să comercializeze droguri de risc și de mare risc, iar acum se află în arest preventiv. Aceștia au fost depistați de polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – […]

V-ar putea interesa și: