Pompierii au intervenit la 3 incendii care au izbucnit în mai puțin de o oră

Imagine cu caracter demonstrativ

Pompierii de la ISU Dobrogea au intervenit la 3 incendii care au izbucnit între orele două și trei dimineața, în data de 10 ianuarie 2020.

Prima acțiune a fost la Pantelimon au intervenit 9 pompieri cu o autospeciala de stingere și o ambulanta SMURD din cadrul Stației Hârșova. Au ars doua containere pe o suprafață de aprox 100 mp. Nu s-au înregistrat victime. Pentru lichidare au acționat o ora. Cauza probabilă: aparat electric de încălzire lăsat sub tensiune.

A doua, la Nazarcea. Au intervenit tot 9 pompieri cu o autospeciala de stingere și o ambulanta SMURD B din cadrul Detașamentului Medgidia. Au ars aprox 6 mp din acoperișul casei. Pentru lichidare au acționat aproximativ 30 min. Nu s-au înregistrat victime. Cauza probabilă: jar sau scânteie de la coșul de fum.

Un alt incendiu a fost în 2 Mai, unde au ajuns 13 pompieri cu 3 autospeciale de stingere și o ambulanta SMURD B din cadrul Secției Mangalia. A ars acoperișul din stuf, paie și lemn pe o suprafață de 70 mp. Incendiul s-a propagat și la casa vecina (având perete comun) unde a ars acoperișul pe o suprafață de 80 mp. Nu s-au înregistrat victime. Pentru lichidare au acționat aproximativ doua ore. Cauza probabilă: scurtcircuit la cabluri electrice defecte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.