Pompierii au intervenit pentru a salva de la înec patru turiști din Suceava

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat luni după amiază să intervină în Olimp, pe plaja Azur, acolo unde patru persoane s-ar fi aflat în pericol de înec. La faţa locului au ajuns şi echipaje de prim ajutor. Este vorba despre 4 turiști din Suceava.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa, Diana Claudia Tatarici, cei patru au fost scoși din apă. Doi au fost transportați la spital: un bărbat de 47 ani, dispneic, confuz, și o fată de 17 ani conștientă, fără tulburări respiratorii, iar doi au refuzat transportul.

Inițial, primii doi au fost duși la Spitalul Mangalia, dar apoi au fost transferați la Spitalul Județean Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incidența cazurilor de covid, în creștere în toate municipiile din județul Constanța

lun sept. 6 , 2021
Prefectura Constanța a anunțat, pe 6 septembrie, că incidența cazurilor de covid a crescut în toate cele trei municipii din județ: Constanța, Mangalia și Medgidia. S-a ajuns la 0,73 cazuri la mia de locuitori în Constanța, 0,92 în Mangalia și 1,29 în Medgidia. Creșteri s-au înregistrat și în orașe. În […]
coronavirus incidenta

V-ar putea interesa și: