Pompierii resuscitează un bărbat scos din lacul Tăbăcărie

Fotografie cu caracter demonstrativ

Pompierii de la ISU Dobrogea resuscitează, în aceste momente, un bărbat care a fost scos din lacul Tăbăcărie.

„Am fost solicitati sa intervenim pentru salvarea unei persoane in pericol de inec. La caz au intervenit 3 paramedici de pe ambulanta SMURD B. Acestia l-au scos pe bărbat și au început protocolul de resuscitare. In sprijin a sosit o ambulanta a Serviciului de Ambulanță a Județului Constanța”, au anunțat reprezentanții ISU Dobrogea.

Completare ora 20.59. Medicii de la Ambulanță spun că bărbatul a fost victima unui accident. Din primele informații, este vorba despre o persoană de circa 60 de ani. În prezent este resuscitată de paramedici și de medicul de la SAJ.

Completare ora 21.08. Victima a fost preluata de echipajul de la Ambulanță , cu puls, și transportată la spital.

Completare ora 21.55 Din primele informații ar fi vorba despre un accident, spun reprezentanții IPJ Constanța. Acesta a fost văzut de martori plimbându-se cu bastonul pe marginea lacului.

Știre în curs de actualizare.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Mihai Lupu, PNL: „M-am bătut pentru introducerea voucherelor de vacanță.” Guvernul PSD se opunea VIDEO

Fri May 29 , 2020
Mihai Lupu, candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, a declarat, în emisiunea „Realitatea locală”, la Dobrogea TV, că s-a bătut pentru introducerea voucherelor de vacanță cu guvernul PSD, care se opunea. „Eu am susținut acest proiect cu voucherele de vacanță. M-am bătut pentru el când eram […]