Porci pentru bătrâni, de la organizația de femei a PSD Constanța

Trimite prietenilor:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
organizația de femei a psd Constanta (7)

Femeile din PSD, conduse de primăriția din Cumpăna, Mariana Gâju, împart daruri bătrânilor, sub ochiul atent al fotografului (foto: PSD Constanța)

Organizația Județeană de Femei a PSD Constanța a făcut cadou patru porci unor cămine de bătrâni, pe lângă cozonaci, căciuli și sucuri.

Este vorba de Centrul de Îngrijire și Asistență din comuna Poarta Albă, Centrul de Îngrijire și Asistență Armonia, Centrul de Îngrijire și Asistență Sfântul Andrei și Centrul de Recuperare și Reabilitare Sfântul Luca, toate din Negru Vodă.

Pe lângă porci, cei 316 bătrâni vizitați au primit de la femeile social-democrate și produse alimentare specifice sărbătorilor de Crăciun, adică băuturi răcoritoare, fructe, cozonaci, obiecte de îmbrăcăminte constând in ciorapi și căciuli. N-o spuneam noi, o spun chiar ele, printr-un comunicat de presă.

„Fiecare centru menționat a primit în dar și câte un porc.”

S-a acționat pe principiul „dar din dar se face rai”.

În prag de sărbători, trăind bucuria Naşterii Domnului Iisus Hristos, fiecare dintre noi încearcă sa demonstreze cat de puternic este dictonul „dar din dar se face rai”. Organizaţia Judeţeană de Femei a Partidului Social Democrat Constanta , reprezentată de preşedinte, ec. Mariana Gâju, a încercat să ofere un strop de bucurie persoanelor vârstnice”, se arată în acest comunicat.

De asemenea, membrii Ansamblului “Româncuţa” din Cumpăna le-au cântat colinde bătrânilor.

Prin aceste daruri, reprezentantele Organizației Judeţene de Femei a PSD Constanta au încercat sa aducă in inimile acestor persoane bucuria sărbătorilor de iarna, venind in ajutorul lui Moş Crăciun”, au mai spus reprezentantele PSD.

Acestea nu au pierdut prilejul de a-și face mai multe poze profesioniste din timpul evenimentului. Din păcate, nu ne-au fost puse la dispoziție și poze cu porcii.

Articole recente

Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.