Portul Constanța a funcționat în ultimii doi ani cu șase directori. Acum are șapte

Florin Vizan, directorul general al APMC, și Florin Goidea, directorul general adjunct

Surprize și nu prea la conducerea Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța. Mai întâi a venit înlocuirea din funcție a fostului director general, Florin Goidea. O mișcare despre care totuși se vorbea pe surse de ceva vreme. Prima surpriză a fost numirea lui Florin Vizan în funcția de director general. Nu pornea din postura de favorit, dar așa a decis Consiliul de Administrația. Stârnind furia PNL și creând turbulențe în coaliția de guvernământ.

Surpriza cea mare este însă alta. Peste noapte, în APMC a mai apărut un post de director. Dacă pe 15 august la conducerea companiei erau șase persoane, pe 16 august erau șapte. Cum se poate acest lucru?

Până pe 15 august, deci cât timp a fost Florin Goidea director general, Adrian Dugăiașu ocupa atât funcția de director general adjunct, cât și cea de director coordonator. Asta spune site-ul APMC. Din 16 august, acesta a rămas în funcția de director coordonator, iar cea de director general adjunct a fost ocupată de Florin Goidea.

Se pune o întrebare firească: dacă APMC a putut funcționa foarte bine cu șase directori, de ce este nevoie acum de șapte?

Sursă: CNAPMC

Florin Goidea rămâne și membru provizoriu în Consiliul de Administrație.

Vă recomandăm și:


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Elicopterele SMURD din Constanța și Galați au intervenit în Deltă, în Letea

mar aug. 16 , 2022
Cinci persoane, printre care şi un copil, au fost rănite şi preluate cu elicopterele SMURD pentru a fi transportate la spitalul din Tulcea, după ce o căruţă s-a răsturnat în satul Letea, din comuna CA Rosetti, în Delta Dunării. Cele cinci persoane, printre care un copil care şi-a pierdut cunoştinţa, […]
elicopter smurd

V-ar putea interesa și: