Portul Constanta, prezent la a șasea ediție a International Black and Caspian Sea Transport Forum, Georgia

Delegația oficială a CNAPMC în Batumi, Georgia

O delegație a Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, condusă de directorul general Daniela Șerban, a participat în perioada 9-10 septembrie 2019, la Batumi în Georgia, la cea de a șasea ediție a International Black and Caspian Sea Transport Forum.

În cadrul acestui eveniment, temele de discuție sunt concentrate pe dezvoltarea coridoarelor intermodale de transport din regiune, pe potențialul acestora.

Reprezentanții portului Constanța au avut întâlniri de lucru la Autoritatea Portului Batumi și au vizitat portul Batumi și terminalul de containere.

Portul Constanța și Portul Batumi au semnat, în 2011, un protocol de colaborare, cu scopul de a spori cooperarea și de a intensifica fluxul de mărfuri.

Sursa: Facebook/Constanta Port

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Radu Mazăre cere rejudecarea dosarului Retrocedărilor, pe motiv că nu era în țară când a fost condamnat

Wed Sep 11 , 2019
Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, a cerut rejudecarea dosarului Retrocedărilor, pe motiv că nu era în țară când a fost condamnat definitiv la închisoare. N-a fost în țară pentru că plecase de bună voie în Madagascar, unde a cerut azil politic. Cererea lui Radu Mazăre a fost depusa pe […]
radu mazare madagascar