Portul Constanta, prezent la a șasea ediție a International Black and Caspian Sea Transport Forum, Georgia

Delegația oficială a CNAPMC în Batumi, Georgia

O delegație a Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, condusă de directorul general Daniela Șerban, a participat în perioada 9-10 septembrie 2019, la Batumi în Georgia, la cea de a șasea ediție a International Black and Caspian Sea Transport Forum.

În cadrul acestui eveniment, temele de discuție sunt concentrate pe dezvoltarea coridoarelor intermodale de transport din regiune, pe potențialul acestora.

Reprezentanții portului Constanța au avut întâlniri de lucru la Autoritatea Portului Batumi și au vizitat portul Batumi și terminalul de containere.

Portul Constanța și Portul Batumi au semnat, în 2011, un protocol de colaborare, cu scopul de a spori cooperarea și de a intensifica fluxul de mărfuri.

Sursa: Facebook/Constanta Port


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Radu Mazăre cere rejudecarea dosarului Retrocedărilor, pe motiv că nu era în țară când a fost condamnat

mie sept. 11 , 2019
Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, a cerut rejudecarea dosarului Retrocedărilor, pe motiv că nu era în țară când a fost condamnat definitiv la închisoare. N-a fost în țară pentru că plecase de bună voie în Madagascar, unde a cerut azil politic. Cererea lui Radu Mazăre a fost depusa pe […]
radu mazare madagascar

V-ar putea interesa și: