Portul Constanța se promovează în Croația

port constanta croatia

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa și Luka Vukovar d.o.o organizează în data de 14 martie 2018, la Hotelul “Lav”, Vukovar, Croaţia, cea de-a doua ediție a „Port of Constanta meets Port of Vukovar“.

Evenimentul este rezultatul cooperării începute în anul 2015 și are ca scop prezentarea progresului realizat de la ultima ediţie, urmând să se identifice noi modalităţi de îmbunătăţire a cooperării dintre cele două părţi.

Ambele porturi, Constanţa şi Vukovar, au o importanţă strategică deosebită pentru industria transporturilor din România şi Croaţia, iar rolul de port dunărean reprezintă un avantaj cheie, ce poate aduce beneficii uriaşe ambelor părţi, în termeni de dezvoltare economică şi comercială.

Astfel, evenimentul organizat de cei doi parteneri are rolul de a evidenţia importanţa Dunării şi de a contribui la promovarea activă a unuia dintre cele mai eficiente şi competitive moduri de transport – transportul pe căi navigabile interioare.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Constanța. Agenție fiscală închisă din cauza lipsei de curent

Fri Feb 9 , 2018
Luni, 12 februarie 2018, agenția fiscală din str. Badea Cârțan nr. 3 va fi închisă pentru operațiunile specifice, exceptând eliberarea în termenul legal a certificatelor de atestare fiscală. Măsura vine ca urmare a întreruperii alimentării cu energie electrică de către Enel Distribuție Dobrogea, pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, reparații […]
spit