Poza care a pus Poliția Română pe jar. Au făcut ceva greșit polițistele?

Poliția Română a deschis o anchetă după ce pe rețelele de socializare a apărut o poză cu două polițiste care a devenit virală.

Cele două apar la cafea şi ţigară, îmbrăcate în uniformă, dar imaginea a stârnit ironii şi comentarii legate de aspectul poliţistelor.

Una dintre femei este încălţată cu sandale, atrag atenţia utilizatorii de Facebook. Nu este clar când şi în ce context a fost surprinsă fotografia, nici dacă cele două femei erau în timpul liber. 

“Care este Siguranță și care Încredere?” şi “Pânda s-a transformat în ademenire” sunt câteva dintre comentariile ironice publicate pe Facebook.  

„Conducerea Poliţiei Capitalei a dispus verificări, prin intermediul Serviciului Control Intern, urmând ca la finalul acestora să fie dispuse măsuri legale. Verificările vizează abateri de la Codul de etică şi deontologie al poliţistului”, a transmis Poliţia Capitalei, vineri.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Tragedie pe o plajă din Spania: trei români din aceeași familie, printre care și un copil, au murit înecați

Fri Aug 19 , 2022
Trei români, printre care şi un copil, au murit înecaţi în Spania. Erau membrii ai aceleaşi familii, doi dintre ei, tată şi fiu, şi locuiau în Spania. Cei doi adulţi au fost declaraţi morţi la faţa locului, în timp ce băiatul a murit în această dimineaţă la spital.  Tragedia a […]