Prea scump? Florin Cârstocea oferă vouchere de 5.000 de euro la Axxis Nova Resort, complexul imobiliar care e de-abia la început

Prea scump? Florin Cârstocea oferă un voucher de 5.000 de euro la Axxis Nova Resort, complexul imobiliar care e de-abia la început

Omul de afaceri constănțean Florin Cârstocea își încearcă din nou norocul în imobiliare. De data aceasta, construiește un complex imobiliar în Năvodari, în zona unde era campingul GPM, pe care îl deținea. Se numește Axxis Nova Resort.

Investiția este încă la stadiul incipient. Cu toate acestea, dezvoltatorul oferă deja reduceri. Vorbim de un voucher în valoare de 5.000 de euro. Nu e deloc greu să intri în posesia lui. Tot ce trebuie să faci este să vizitezi târgul de real estate – Salonul Imobiliar, care se va desfășura în București zilele viitoare.

Voucherele sunt disponibile până la data de 1 iulie 2022 pentru achiziționarea unui apartament cu 2 sau 3 camere în primul bloc pe care îl construiește.

Omul de afaceri îi îndeamnă pe oameni să cumpere de la el, spunând că pot câștiga „pe termen mediu și lung în urma închirierii proprietăților” și vorbind de „revânzarea peste ani a proprietăților din proiect.”

Nu a precizat nimic despre faptul că în Constanța și Năvodari (deci și Mamaia sat) se construiește imens și că există și va exista o concurență puternică în ceea ce privește atât vânzarea de apartamente, cât mai ales închirierea lor. Acest lucru poate duce la o scădere a prețurilor de închiriere. (Citiți mai mult aici: Năvodari și Constanța, pe locurile 2 și 3 în România în ceea ce privește suprafața de construcții noi)

Florin Cârstocea a mai construit un bloc în zona Trocadero din Constanța, în urmă cu mulți ani, pe vremea când orașul era condus de Radu Mazăre. E lipit de o casă de lângă și are balcoanele îndreptate spre curțile vecinilor.

Bloc construit de Florin Cârstocea. Foto: Google Earth

În prezent, Florin Cârstocea este cercetat într-un dosar instrumentat de DNA Constanța. Este acuzat de de complicitate la abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, într-un dosar în care apar și alte nume sonore: Decebal Făgădău, Radu Mazăre, dar și o firmă care aparține omului de afaceri Mohammad Murad. Detalii în articolul de mai jos.

Florin Cârstocea este asociat și/sau acționar în 24 de firme și administrator al 14 dintre ele, potrivit Confidas.ro.

Cele mai cunoscute sunt Rig Service (1.422.198 lei cifră de afaceri în 2020, pierderi de 1.894.752 lei), Grup Petrol Marin S.A. (2.776.458 lei cifră de afaceri, 240.994 lei pierderi), Petroserv SA (248.974 lei cifră de afaceri, 322.087 lei pierderi), Hotel Central SA (2.985.351 lei cifră de afaceri, 731.445 lei profit), Romagro Prod S.R.L. (2.628.977 lei cifră de afaceri, 807.084 lei pierderi).

Grup Petrol Marin, R.H.C. City Crown și Hotel Central au primit în total 342.666 lei printr-o schemă de ajutor de stat. Detalii în articolul de mai jos.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Prea scump? Florin Cârstocea oferă vouchere de 5.000 de euro la Axxis Nova Resort, complexul imobiliar care e de-abia la început

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Explozie pe strada Egretei, incendiu pe aleea Topolog. Două persoane în stare gravă la spital

joi apr. 14 , 2022
Pompierii din Constanța au intervenit, noaptea aceasta, la o explozie urmată de un incendiu pe strada Egretei, nr. 9, bl. C5. Două victime transportate la spitalul județean Constanța în stare gravă (bărbat 5 0ani și femeie 49 de ani). In jurul orei 3:14 minute, prin apel unic de urgență 112 […]

V-ar putea interesa și: