Precizări importante despre taxa de întreținere a locului de veci

cimitirul CentralAvând în vedere că, începând cu anul 2016, taxa întreținere cimitire/loc de veci se achită la Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța, facem următoarele precizări:

în cazul în care contractele de concesiune pentru locuri de veci sunt pe numele decedatului, taxa nu se poate achita până la dezbaterea succesiunii;

– contractele de concesiune pentru locuri de veci expirate se schimbă la sediul Administrației Cimitirelor din str. Bărăgan nr. 2.

Amintim că taxa este în cuantum de 2,4 lei mp/an, iar termenul scadent pentru achitarea integrală a fost data de 31 martie 2017. Pentru neplata la termenul scadent se calculează majorări de întârziere în cuantum de 1%, calculate pentru fiecare lună sau fracție de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului menționat.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Primăria Constanța se pregătește să ofere gratuit bisericii teren din parcul Tăbăcărie

Tue Jul 18 , 2017
ACTUALIZARE. „În cazul Bisericii Sfântul Mina este vorba de terenul de sub Biserica, altarul de vară, lumânărar și clopotniță”, a precizat preotul Claudiu Banu. Pe ordinea de zi a Comisiei nr. 2 a Consiliului Local, la punctele 7, 8 si 9 se află atribuirea cu titlu gratuit a unor terenuri […]
biserica sf mina