Predicție: „AUR va intra în grupul conservatorilor din Parlamentul European şi acolo va intra într-un proces de curăţare, de spălare”

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, crede că Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) va fi marea câştigătoare la alegerile europarlamentare de anul viitor, urmând să se claseze pe locul doi după PSD. Kelemen Hunor a mai afirmat, citat de Agerpres, că după accederea în Parlamentul European, AUR va face parte din grupul conservatorilor şi unde va intra într-un proces de curăţare şi de spălare.

Preşedintele UDMR a fost întrebat în emisiunea Insider Politic dacă nu crede că un partid ar aduce AUR la guvernare după alegerile de anul viitor. 

„Se va întâmpla următorul lucru cu AUR. Ei vor intra după europarlamentare, că ei vor fi marii câştigători la europarlamentare, nu au acum niciun europarlamentar şi vor avea opt, nouă, şapte”, a afirmat Kelemen Hunor. 

Întrebat dacă AUR va învinge PSD la europarlamentare, Kelemen Hunor a răspuns: „Nu. Vor fi pe locul doi. Aşa cum cunosc eu societatea cât de cât şi cum arată harta electorală, PSD-ul ar fi pe primul loc, categoric. Şi AUR va intra în grupul conservatorilor din Parlamentul European şi acolo va intra într-un proces de curăţare, de spălare şi după un an, după doi ani, probabil, se va spune că deja sunt spălaţi. Că acolo vor fi împreună cu Kaczynski, împreună cu Meloni, cu cei care guvernează şi se va spune dacă ăştia sunt buni noi de ce nu suntem buni? Va trece o perioadă. Problema tot timpul rămâne dacă într-adevăr noi credem într-o schimbare adevărată a unui partid care până acum a demonstrat de o mie de ori că este un partid extremist, din toate punctele de vedere”. 

El a fost întrebat dacă după acei doi ani AUR ar putea ajunge la guvernare. 

„Asta e evaluarea mea, dar este un pesimism apropiat de realism ce spun eu”, a mai afirmat Kelemen Hunor.

Recomandări:

Țara arde, deputatul constănțean Aelenei ține lecții de istorie despre Euripide

Cum îi ajută Austria pe politicienii din AUR

Deputatul Dănuț Aelenei, constănțean, a demisionat din AUR după ce a fost amenințat că va fi călcat cu mașina. Acuzații grave la adresa lui George Simion

O minoră care participa la tabăra de vară a tineretului AUR acuză că a fost agresată sexual COMPLETĂRI

USR acuză: senatoarea AUR Evdochia Aelenei își dezvoltă afacerile imobiliare pe spatele tinerilor năvodăreni


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Național: o femeie a murit după ce soțul a stropit-o cu benzină și i-a dat foc

sâm sept. 30 , 2023
O femeie din Timişoara a murit, după ce soţul ei a stropit-o cu benzină şi apoi i-a dat foc, în urma unui conflict. Acesta a fost arestat preventiv. Cei doi au divorţat în urmă cu mai multă vreme, dar recent s-au împăcat şi locuiau în Timişoara, în cartierul Ronaţ. În […]

V-ar putea interesa și: