Prefectul Constanței a anunțat când vor fi gata lucrările de pe bd. Aurel Vlaicu

Pe porțiunea dintre bd. Tomis și bd. Mamaia se va putea circula normal până pe 1 mai
Pe porțiunea dintre bd. Tomis și bd. Mamaia se va putea circula normal după 1 mai

Prefectul Constanței, Silviu Coșa, a anunțat, în emisiunea Realitatea locală, la Dobrogea TV, când vor fi gata lucrările de pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, care au dat traficul peste cap.

„Împreună cu primarul municipiului, cu directorul RAJA și cu constructorii am avut o ședință la fața locului. Promisiunile sunt că zona din bulevardul Aurel Vlaicu cuprinsă între bulevardul Tomis și bulevardul Mamaia va fi închisă și asfaltată până la 1 mai. Deci cei care vin din Ovidiu și vor să ajungă în Mamaia nu vor mai găsi circulație pe un singur fir”, a precizat prefectul.

Pe porțiunea dintre bulevardul Tomis și zona industrială va rămâne un bloca în zona vechiului târg. Se va circula pe un sens dinspre bulevardul Tomis spre strada Baba Novac, iar pe sens opus se va circula pe două sensuri.

„Lucrările vor fi gata și pe această a doua porțiune până la începerea sezonului estival.”, a declarat Silviu Coșa.

Sunt proiecte de 98 de milioane de euro și de peste 100 de kilometri de conductă cu o vechime de peste 70 de ani.

Emisiunea poate fi urmărită în întregime mai jos.

Vă recomandăm și: RAJA SA și autoritățile locale din municipiul Constanța, împreună pentru finalizarea lucrărilor derulate prin POIM într-un timp cât mai scurt


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “Prefectul Constanței a anunțat când vor fi gata lucrările de pe bd. Aurel Vlaicu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mariana Gâju, primărița PSD din Cumpăna, ignoră regulile legale de combatere a pandemiei

joi apr. 22 , 2021
Mariana Gâju, primărița PSD din Cumpăna, a postat, pe pagina ei de Facebook, un clip cât un autodenunț. Social-democrata vorbește în fața unei camere de luat vederi, fără a purta însă masca de protecție. La acțiunea la care a participat, se pot vedea în imagini și alte persoane care stau […]
mariana gaju

V-ar putea interesa și: