Prefectul George Niculescu a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență în cazul navei eșuate în Portul Midia

Prefectul George Niculescu (foto) a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență în cazul navei eșuate în Portul Midia.

„În primul rând, m-a bucurat vestea semnării contractului pentru recuperarea navei Queen Hind. Se impunea o acțiune fermă, în contextul în care discutăm de o situație care necesită o atenție deosebită.”, a precizat oficialul.

În acest sens, prefectul a convocat vineri, 17 ianuarie, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, la care au luat parte reprezentanții instituțiilor competente în acest caz.

„Fiecare dintre cei implicați trebuie să cunoască în detaliu atribuțiile care le revin, pentru a limita cât mai mult impactul negativ al evenimentului din 24 noiembrie, anul trecut. După discuțiile purtate, am luat hotărârea să formăm un grup de lucru, care va avea ca principală misiune gestionarea celor mai importante acțiuni pentru reușita operațiunii complexe din Portul Midia.”, a conchis George Niculescu.

Reamintim că CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a semnat, pe14 ianuarie 2020, cu Grup Servicii Petroliere, contractul privind serviciile de dezeșuare și ranfluare a navei Queen Hind și scoaterea și neutralizarea încărcăturii din interiorul navei. Valoarea contractului este de 19.150.000 lei, durata acestuia fiind de 35 zile de la semnare.


energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ionuț Rusu: „Eu sunt cel care nu a avut și nu are nicio legătură cu Mazăre”

Sat Jan 18 , 2020
Ionuț Rusu este unul dintre liberalii care vor să devină primar al municipiului Constanța. Acesta a fost invitat în platoul Dobrogea TV pentru a vorbi despre intențiile sale. Emisiunea poate fi urmărită în întregime la finalul acestui articol. Ionuț Rusu a vorbit și despre începuturile sale ca marinar, dar și […]
ionuț rusu dobrogea tv