Prefectul George Niculescu, invitatul emisiunii „Realitatea locală” de la Dobrogea TV

Prefectul județului Constanța, George Niculescu, este invitatul emisiunii „Realitatea locală” de la Dobrogea TV.

Am discutat despre subiectele momentului, cum ar fi lupta împotriva COVID-19, problemele cu care se confruntă turismul, seceta care a afectat județul, dar și inundațiile din ultimele zile.

Pentru că suntem în pandemie și frizeriile sunt închise, l-am întrebat și unde s-a tuns în această perioadă, dar și când a fost ultima dată la biserică, ținând cont că peste 600 de credincioși i-au cerut deschiderea bisericilor.

Emisiunea poate fi urmărită de la ora 19.00 atât la TV, cât și pe pagina de internet a televiziunii (click AICI).


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ultimul mesaj al doctorului Victor Loghin

lun mai 11 , 2020
Decesul doctorului Victor Loghin a înmărmurit Constanța. Mii de mesaje de condoleanțe au curs pentru un om care nu numai a vindecat pe mulți dintre noi, ci le-a schimbat destinele. Am răsfoit pagina sa de Facebook, unde împărtășea gânduri cu prietenii. Ultimul său mesaj este răscolitor, dacă îl privim cu […]
dr. victor loghin

V-ar putea interesa și: