Prefectul va solicita sprijin financiar pentru a consolida malul canalului din Cumpăna

Astăzi, la sediul Instituției Prefectului – Județul Constanța, a fost convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Alături de autorități, în care s-au dezbătut două teme importante.

„În primul rând, am luat cunoștință de sesizările operatorilor economici din Portul Midia, nemulțumiți de faptul că operațiunea de ranfluare a navei Queen Hind îngreunează mult manevrele comerciale din port. ANR a luat decizia de a relua manevrele portuare în intervale orare bine stabilite in colaborare cu societatea câstigătoare a licitației de ranfluare, cu respectarea strictă a condițiilor de siguranță impuse in funcție de situația existentă.”, a spus prefectul George Niculescu.

Al doilea subiect pe ordinea de zi a fost surparea malului Canalului Dunăre – Marea Neagră.

„Autoritățile locale din Cumpăna au solicitat ajutor de urgență pentru consolidare, dat fiind faptul că există un pericol real pentru locuitorii din zonă. În acest sens, voi trimite săptămâna viitoare o solicitare de sprijin în vederea identificării surselor de finanțare către Ministerul Transporturilor, Ministerul Dezvoltării si către Ministerul de Finanțe.”, a mai spus prefectul.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Gabriel Comănescu, GSP, rugăminte către prefectul Constanței

vin feb. 7 , 2020
Gabriel Comănescu, proprietarul companiei Grup Servicii Petroliere, a adresat public o rugăminte către prefectul Constanței, în contextul ranfluării navei Queen Hind, eșuată în Portul Midia. „Domnule prefect, va rugam sa ne sprijiniți ca toate instituțiile implicate cu atribuții portuare sa colaboreze și sa securizăm zona de operare. Nu dorim sa […]
Gabriel Comanescu

V-ar putea interesa și: