Premieră: charter dedicat croazierelor pe Nil

Solicitările pentru un sejur într-una dintre stațiunile din Egipt au crescut de la începutul anului de peste 10 ori față de aceeași perioadă din 2019, astfel încât Karpaten Turism lansează, în premieră, un charter dedicat croazierelor pe Nil. Agenția pune în exclusivitate la dispoziția turiștilor români două nave de croazieră de 5 stele din grupul Steigenberger care vor naviga pe ruta Luxor – Aswan – Luxor. 

„Cei care doreau până acum să viziteze zona încărcată de istorie a Egiptului Antic zburau pâna la Hurghada sau Cairo, iar apoi erau transportați cu autocarele până în Luxor pentru a se îmbarca pe vasul de croazieră. Dată fiind cererea uriașă, vom lansa curse charter în colaborare cu Tarom începând cu 2 aprilie și până la finalul lunii mai, astfel încât turiștii vor ajunge direct în Luxor, de unde vor urca pe una dintre cele două nave de croazieră de lux, Jaz Crown Jewel și Steigenberger Regency. Acestea vor opri în fiecare dimineață într-un alt port, oferind posibilitatea turiștilor să viziteze în excursii de o zi cele mai cunoscute atracții turistice ale Egiptului,” a spus Alexandru Mărginean, Director general al Karpaten Turism.

Mii de turiști români pleacă deja săptămânal spre Egipt, Karpaten Turism fiind singura agenție care operează zboruri charter către toate destinațiile de vacanță din această țară. În acest moment există 8 zboruri din București, 3 din Cluj și câte unul din Iași și Timișoara, iar agenția ia în considerare suplimentarea acestui număr pentru a acoperi solicitările. 

„Costul unui sejur începe de la 449 euro de persoană și include transport cu avionul București – Luxor și retur, transfer de la aeroport la vapor, 7 nopți cazare pe vasul de croazieră cu pensiune completă, taxele de aeroport, precum și un bagaj de cală și unul de mână, de persoană. De asemenea, turiștii pot achiziționa un pachet de excursii opționale sau pot face o extensie de sejur în Hurghada pentru mai multă relaxare la Marea Roșie,” a spus Alexandru Mărginean.

Interesul românilor pentru vacanța de primăvară sau de Paște în Egipt este amplificat de faptul că Egiptul nu se află pe lista țărilor din zona galbenă, astfel încât în afara testului PCR la plecare, nu este necesară carantina la revenirea din concediu. 

Opțional, este posibilă încheierea unei asigurări storno care permite rambursarea integrală a costului pe sejur în cazul în care călătoria nu mai este posibilă.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Politicienii români și „Văduvele scoțiene” (amatorism versus profesionalism)

Thu Mar 18 , 2021
Una din principalele probleme a celor care ne condus este că au prea multe idei. Politicieni, primari, city manageri, directori, directori adjuncți, consilieri, ajutoare de consilieri – toți își dau cu părerea, toți se pricep la administrație, in integrum. Rar găsești un membru de partid care să nu știe cu […]
cristian-hagi-editorial