PREMIERĂ CJPC Constanța a câștigat un proces cu McDonald’s. Ce îi obligă instanța să facă

CJCP Constanța a câștigat un proces cu McDonald’s. Ce îi obligă instanța să facă
Restaurantul McDonald’s din zona Delfinariu, Constanța

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța a câștigat un proces important cu Premier Restaurants Romania SRL, care deține lanțul McDonald’s.

Potrivit deciziei instanței, cei de la McDonald’s sunt OBLIGAȚI să ia o serie de măsuri cerute de CJCP.

„Pe scurt, aceștia au obligația ca, în 30 de zile, sa inscripționeze pe cutiile de carton în care sunt așezate produsele lor toate detaliile cu privire la componență, ingrediente, alergeni etc”.

Horia Constantinescu, șeful CJPC Constanța.

Acesta a mai spus că decizia este o PREMIERĂ și că se va aplica la nivel național.

„Este primul proces de acest tip câștigat! Cum noi suntem reprezentanții ANPC, în teritoriu, aceasta măsură devine obligatorie la nivel național!”, a mai spus Horia Constantinescu.

Acesta a mai precizat că mai sunt două contestații în faza de judecată.

Cele mai interesante articole despre restaurantele din Constanța le puteți citi aici: http://www.ct100.ro/tag/restaurant/

SC Premier Restaurants România SRL a avut, în anul 2017, o cifră de afaceri de 676.681.344 lei, un profit de 86.807.309 lei și un număr mediu de 3.232 de angajați.

Vă recomandăm și:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “PREMIERĂ CJPC Constanța a câștigat un proces cu McDonald’s. Ce îi obligă instanța să facă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Schimbări de trafic pe strada I.L. Caragiale din orașul Constanța

vin mart. 8 , 2019
De săptămâna viitoare, adică de pe 11 martie, apar schimbări în trafic în orașul Constanța. Astfel, de pe strada I.L. Caragiale, la intersecția cu strada Th. Burada, se va interzice virajul la stânga din ambele sensuri de mers, iar semaforul va funcționa după trei faze: Faza I – verde ambele […]

V-ar putea interesa și: