Premieră în România: o companie din Constanța a obținut lapte de capră fără lactoză

Foto: http://elcomexagroindustrial.infoaliment.ro/

ELCOMEX AGROINDUSTRIAL – companie cu capital integral românesc reușește, în premieră națională, să obțină LAPTE DE CAPRĂ DELACTOZAT în proporție de peste 99%.

Este o performanță unică, rezultat al unui proces tehnologic inovativ, de ultimă generație, confirmată și certificată de laboratorul unuia dintre cei mai mari producători de culturi lactice din lume.

Laptele de capră este ingredientul esențial pentru obținerea produselor lactate – brânzeturi, iaurturi, specialități – de cea mai bună calitate, sănătoase și perfect asimilabile de cea mai mare parte a populației.Întrucât există persoane care au intoleranță la lactoză, ELCOMEX AGROINDUSTRIAL a experimentat și a reușit reducerea aproape completă a lactozei din laptele de capră.

Studiile arată că în România 19 % din populație acuză simptome provocate de intoleranța la lactoza din lapte.

Certificarea companiei ca producător de lapte de capră delactozat confirmă succesul unei investiții românești de zeci de milioane de euro , a eforturilor susținute și a echipei de excepție a ELCOMEX AGROINDUSTRIAL.

Elcomex Agroindustrial a luat naștere în 2004 prin achiziționarea a 1600 ha de teren agricol în zona Nicolae Bălcescu, Jud. Constanța. Doi ani mai târziu s-a înființat o modernă fermă vegetală, operată de profesioniști cu experiența-ingineri și lucrători agricoli. A urmat construcția unui siloz complet automatizat cu o capacitate de 16.000 tone de cereale și a unei fabrici de nutreț combinat. Ferma de capre de rasă înalt productive și fabrica de procesare a laptelui de capră au întregit firesc proiectul de investiții susținute. În 2017 ne-am propus ca ferma de capre să ajungă la 15000 capete, fabrica să proceseze la capacitatea proiectată astfel încât ELCOMEX AGROINDUSTRIAL să devină cea mai mare fermă și fabrică de procesare de capră din Europa de Est.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Top 10 minciuni Radu Mazăre

Tue Mar 31 , 2015
Mâine este 1 aprilie, Ziua păcălelilor. Cu greu, într-o misiune aproape imposibilă, Asociația M10 Constanța a selecționat cele mai gogonate minciuni ale primarului Radu Mazăre, din anul 2004 și până în prezent. Spunem cu greu, întrucât minciunile sunt mult mai multe, însă 10 sunt mai gogonate decât toate. Iată-le: Puteți […]