Premierul Florin Cîțu: Economia României a reușit „o performanță fantastică”

Premierul Florin Cîţu a declarat, azi, că economia României a reușit o performanță care spulberă estimările apocaliptice.

„În trimestrul IV din 2020, economia României a crescut cu 5.3%!!! O performanță fantastică. Cea mai RAPIDĂ revenire a economiei din istorie. Am promis. Am făcut. Am avut dreptate. Revenirea economiei în V, o certitudine!”, a spus premierul.

În 2020, economia României, alături de cea globală, a fost lovită de cea mai mare criză din ultima sută de ani. Cu toate acestea, s-a contractat cu DOAR 3.9%.

„Am luat cele mai bune măsuri din punct de vedere economic și am spulberat TOATE estimările apocaliptice. Împreună, am reușit să redresăm economia și să avem acest rezultat. România a PERFORMAT în 2020 cu 5% mai bine decât în estimările inițiale și, în medie, cu 2.5% mai bine decât în TOATE estimările publicate de instituțiile internaționale, CE, agențiile de rating și instituțiile financiare. Nu ne oprim aici. Anul acesta este anul REFORMELOR și al INVESTIȚIILOR. Corectăm 30 de ani de amânări și de populism. În acest prim mandat, de 4 ani, promit să pun economia pe o traiectorie de creștere economică sustenabilă și să creez un mediu economic în care toți românii au șansa de reuși.”, a mai spus primul ministru.

Datele INS, aici: https://bit.ly/3pokBxQ

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cu cât a scăzut incidența coronavirusului în Constanța

Tue Feb 16 , 2021
Direcția de Sănătate Publică a anunțat, azi, o incidență a cazurilor de coronavirus de 2,16 (cazuri la mia de locuitori) în municipiul Constanța, ceea ce corespunde cu 674 de cazuri active în ultimele două săptămâni. La nivelul județului, incidența este de 1,28 (987 cazuri active). Se constată o scădere foarte […]
coronavirus