Premierul Florin Cîțu îl acuză pe primarul PSD din Vama Veche de… pesedism

Florin Citu in Constanta
Florin Citu în timpul unei conferințe de presă în Constanța, pe 6 mai 2021

Premierul Florin Cîţu a afirmat, joi, că va merge în Vama Veche şi în orice staţiune din România pentru a susţine turismul și l-a acuzat pe primarul din Limanu (de care aparține Vama Veche) de pesedism.

„Consiliul Judeţean nu este premierul, în primul rând. În al doilea rând, ar fi bine să ne uităm la gradul de colectare a taxelor şi aşa mai departe şi după aceea să discutăm. Dar să condiţionezi vizita premierului de nişte bani de la buget pare, aşa, foarte PSD-istă chestia asta. Nu, se făcea numai pe vremea PSD-iştilor să spui: domnule, îmi dai bani şi ai voie să vii aici. Eu îi anunţ pe români că voi merge în Vama Veche şi în orice staţiune din România, pentru că vreau să susţin turismul în această vară şi nu mă poate opri niciun primar”, a declarat Cîţu, la B1Tv.

Primarul comunei Limanu, Daniel Georgescu, i-a recomandat premierului Florin Cîţu să renunţe la ideea de a petrece o noapte în Vama Veche şi i-a sugerat să se reorienteze în această vară spre Ciocârlia sau Aliman, afirmând că acestea sunt localităţi care „îşi permit pâine şi sare din bani publici”.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sistemul de pensii va intra în colaps în 15 ani, dacă nu se iau măsuri

vin mai 28 , 2021
Premierul Florin Cîţu a declarat, joi seară, că un grup de lucru se ocupă cu reforma pensiilor din România, iar după ce vor fi luate decizii clare, acestea vor fi comunicate. Prim-ministrul a declarat că actualul sistem de pensii va intra în colaps în 15 ani, dacă acum nu se […]
pensionari batrani

V-ar putea interesa și: