Premierul Nicolae Ciucă: „Îi mulțumesc domnului Gheorghe Hagi!”

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă a vizitat astăzi Academia Hagi. Acesta i-a mulțumit public marelui fotbalist.

„Îi mulțumesc domnului Gheorghe Hagi atât pentru excelența dovedită în tot ceea ce a realizat ca jucător, cât și pentru ceea ce a reușit la Academia sportivă care-i poartă numele și unde se îngrijește de aproximativ 800 de copii.

Încurajând și sprijinind copiii să facă sport, să calce pe urmele celor care au purtat Tricolorul României pe drumul lor către înalta performanță reprezintă o responsabilitate la care Guvernul are datoria să contribuie.”, a spus Ciucă.

Premierul i-a mulțumit și lui Gheorghe Popescu, dar a afirmat că „Regele” este numai unul.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ce spune Guvernul României despre construirea stadionului din Constanța

mar aug. 30 , 2022
Construirea stadionului „Gheorghe Hagi” se va realiza în strada Primăverii, nr. 2-11, municipiul Constanța, județul Constanța și va avea ca beneficiar Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Constanța, a anunțat azi Guvernul României. Iată mesajul transmis: „Stadionul va fi unul de tip arena, cu capacitatea mijlocie (între 5.000 și 25.000 locuri) și […]

V-ar putea interesa și: