Premii pentru elevii actori de la Colegiul Regina Maria

În perioada 13-17 septembrie 2023 elevi ai secției arta actorului a Colegiului Național de Arte Regina Maria, membrii componenți ai trupei Calea Ferată au participat la Festivalul Național de Teatru ”Ora de teatru” Focșani cu spectacolul „ADN”, adaptare după Dennis Kelly, de unde s-au întors cu rezultate frumoase: Premiul pentru Originalitate și Premiul pentru rol secundar feminin obținut de Moroianu Constantina.

Spectacolul ADN este născut din coroborarea ideilor regizorale, scenografice și coregrafice ale tuturor membrilor componenți. Textul prezintă procesul de dezumanizare a opt adolescenți ce comit din teribilism un act de violență asupra prietenului Adam, și apoi pentru a-și acoperi fapta, comit o crimă. Până unde poate merge dorința de autoconservare, ce suntem în stare să facem pentru a ne salva pielea? Ce e pe primul loc, așa cum întreabă la un moment dat creierul operațiunii, Alex, viața unui singur om sau liniștea celorlalți?

La festival au fost prezente 11 trupe de adolescenți provenite din diverse colțuri ale țării.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Zilele acestea puteți întâlni cu tancuri pe șosele

joi sept. 21 , 2023
În perioada 20 – 25 septembrie 2023, convoaie militare de tehnică și personal, aparținând structurilor subordonate Brigăzii 9 Mecanizată „MECANIZATĂ” se deplasează spre Centrul Secundar de Instruire Luptă din Babadag, pe căi de comunicații feroviare și rutiere, tranzitând teritoriul României, în vederea participării la exercițiul „MĂRĂȘEȘTI-23”. „Informăm în acest context […]

V-ar putea interesa și: