Premii pentru înotătorii de la Palatul Copiilor Constanța

Conducerea Palatului Copiilor din Constanța a anunțat, pe 3 aprilie, că elevii secţiei de nataţie din cadrul Clubului Sportiv Şcolar al Palatului Copiilor Constanţa au participat în perioada 23-26 martie la Campionatul Naţional de Seniori, Tineret şi Juniori la înot, găzduit de Complexul Olimpic de Nataţie din Bacău .

La startul competiţiei s-au prezentat sportivi şi sportive din 68 cluburi afiliate la Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, însumând un număr de peste 460 înotători. Competiţia s-a încheiat cu un loc I şi două locuri III pentru juniorii de la Palatul Copiilor Constanţa antrenaţi şi coordonaţi de domnul profesor Octavian Tileagă.

Ştafeta formată din sportivii Eric Andrieş, Vladimir Nicolaev, Răzvan Strâmbeanu şi Vlad Talpeş a obţinut medalia de aur şi locul I la proba de 4×100 metri mixt, juniori.

De asemenea, sportivii Eric Andrieş şi Răzvan Strâmbeanu s-au clasat pe locul III la probele 200 metri liber, respectiv 100 metri liber.

,,Performanţa sportivilor noştri reprezintă o premieră constănţeană, fiind primul titlu naţional la juniori obţinut de constănţeni în proba de ştafete 4×100 metri în ultimii 40 de ani la Campionatele Naţionale. Aceştia au înotat la nivelul lor maxim, iar medaliile cucerite la această ediţie confirmã încrederea investită în sportivii noştri, atât din partea conducerii unităţii, cât şi a părinţilor şi a antrenorului”, a declarat profesorul Octavian Tileagă.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Masacrul de la Bucea. ONU reclamă posibile crime de război ale Rusiei

Dum apr. 3 , 2022
Cadavrele a 57 de persoane au fost găsite într-o groapă comună la Bucea, oraş din regiunea Kiev unde forţele ucrainene au preluat din nou controlul în această săptămână şi unde au fost deja descoperite pe străzi numeroase trupuri neînsufleţite, a declarat duminică Serhii Kapliceni, şeful echipelor locale de salvare, arătând […]

V-ar putea interesa și: