Premii pentru prietenii mediului

gremlin 17

Campania de colectare a deșeurilor electrice și electrocasnice, despre care v-am informat încă de la începutul lunii, a ajuns la final. Evenimentul organizat de către SC Gremlin Computer SRL și Centrul pentru Resurse Civice, în parteneriat cu Primăria mun. Constanța și cu RATC, beneficiază de susținerea ECOPOINT și RecoBat+ (organizații non-profit de preluare a responsabilității importatorilor si producătorilor de echipamente electrice, electronice, precum și de baterii și acumulatori) și-a desemnat ieri câștigătorii.

La depozitul Gremlin s-a organizat cu această ocazie o tombolă, la care au participat o parte din cei 110 constănțeni care au primit vouchere pentru că au aruncat deșeuri electrice sau electronice. Specialiștii Gremlin le-au explicat acestora cum funcționează depozitul, cum se reciclează și mai ales de ce.

Mi-aș permite să le propun autorităților locale și Inspectorarului Școlar Județean Constanța să organizeze vizite la acest depozit, pentru ca tot mai multă lume să înțeleagă cât de important este să duci deșeurile electrice și electronice la un centru specializat. Cei care au participat la Campania Gremlin au înțeles acest lucru: au aruncat de la lustre la calculatoare și frigidere.

Pentru a încuraja acest lucru, organizatorii au organizat, cum spuneam, și o tombolă. Maestru de ceremonii a fost Cosmin Bârzan, președintele Centrului pentru Resurse Civice Constanța. Câștigătorii sunt:

  1. Valentin Mușat, strada Curcubeului – tabletă
  2. Ana Popescu, strada Vârful cu Dor – telefon
  3. Gheorghe Pulpă, bd. Alex Lăpușneanu – stație meteo

Cei care au venit la depozit au primit câte un premiu de consolare.

Centrele Gremlin de colectare a deșeurilor electrice și electronice funcționează în continuare.

 

 

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.