Premoniție? De când a început referendumul pentru demiterea sa, primarul de Agigea exersează condusul tractorului

Maricel Cîrjaliu a lăsat primăria pentru tractor. Sursă foto: Facebook/Cristian Cîrjaliu

Două evenimente ne-au atras atenția zilele acestea, în comuna Agigea. Unu: USR PLUS a demarat strângerea de semnături pentru demiterea controversatului primar Cristian Maricel Cîrjaliu, fost milițian, care a câștigat alegerile la o distanță de numai câteva voturi.

Campania merge foarte bine, dovadă fiind tocmai reacția primarului încă în funcție, ceea ce ne face să trecem la al doilea lucru observat. Cîrjaliu s-a urcat într-un tractor și a spus că va face un parc pe banii lui! De fapt, nu pe banii lui, că el este sărac lipit, potrivit declarației de avere, ci din banii fratelui (se pare că are o familie bogată).

Să știți că, dacă vi se pare că e glumă, nu e. Primarul s-a filmat într-un tractor apoi s-a postat pe Facebook.

Vă dați seama ce țară exact ca în Cascadorii Râsului sau ca în Las Fierbinți am avea dacă toți primarii ar lua exemplul lui Maricel Cîrjaliu? În loc să se țină de treabă, să facă odată ce a promis acum 4, 8 și 12 ani, să tragă canalizare în Lazu, să asfalteze, să ajute la crearea de locuri de muncă, etc, el se suie pe tractor și spune că plantează copaci din banii lui frati-su.

„Se pare ca avem rezultate bune! In urma demersului de strangerea a semnaturilor pentru demiterea primarului, acesta a inceput sa realizeze proiecte in interesul cetatenilor si, atentie, din banii personali! Ma bucur sa vad ca se intampla ceva in localitatea Agigea si sper sa nu ramana la stadiul de promisiune! Nici nu mai conteaza ca nu are aprobarea consiliului local pentru realizarea acelui parc, important este sa se intample .Sper sa ramana in continuare fara emotii si sa asigure utilitati oamenilor, strazi asfaltate, curatenie, s.a.m.d.”, a declarat, public, Gabriel Ciobanu, candidatul USR PLUS la primărie, după clipul lui Cîrjaliu.

Gestul primarului din Agigea este o sfidare și la adresa colegilor de partid. Președintele PSD spune, de mulți ani, ce trebuie să facă un primar. Aveți un clip mai jos. În atribuțiile sale nu apare nicăieri că trebuie să ceară bani de la rude pentru a planta copaci.

„Eu am bunul obicei, fiind copil de învățător de țară, când mă duc într-o poziție prima dată studiez legislația care reglementează acea poziție. Eu știu așa: în conformitate cu Legea 215 a administrației publice locale, primarul trebuie să se ocupe de următoarele lucruri importante care sunt definite în lege. Primarul trebuie să facă să existe un transport corect în comun, să existe o tramă stradală civilizată, asfaltată, trotuare, tot ce trebuie, să existe salubrizare, să existe ordine publică. Cam acestea sunt cele patru atribuții mari ale primăriei. Mai are atribuții că finanțează parțial sistemul de sănătate, parțial sistemul de învățământ.”, a spus Felix Stroe.

Citește și:

Senatorul Remus Negoi, revoltat de situația din Agigea. A dat de pământ cu Maricel Cîrjaliu și Felix Stroe VIDEO

Maricel Cîrjaliu, Felix Stroe și Alinuța sadica

USR: Agigea, o comună administrată dictatorial de Cristian Maricel Cîrjaliu de 12 ani

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.