Preotul Claudiu Banu: „Lucrările la Așezământul de copii abandonați și mame continuă, în ciuda tuturor greutăților” FOTO

Lucrările la Așezământul de copii abandonați și mame continuă, în ciuda tuturor greutăților, a anunțat părintele Claudiu Banu, cel care se istovește să le vadă terminate.

Și greutăți sunt cu duiumul, în această perioadă, mai alese cele pricinuite de Covid-19, din punct de vedere medical, și mai ales economic.

„Am început montarea rulourilor pentru cele 104 ferestre ale Așezământului. Astfel au fost montate rulourile la etajul 2 și etajul 3. Tot astăzi au fost aduse încă 5 șifoniere noi și 10 paturi, care vor fi montate în dormitoare. Vor mai fi aduse încă 22 de paturi în viitorul apropiat și 8 șifoniere. Continuăm lucrările de amenajare a demisolului (zona tehnică), cât și a accesului din exterior către demisol.”, a spus părintele Banu.

În urmă cu cinci ani, după mai multe vizite efectuate la copiii abandonaţi în spitale, dar şi la cei din casele de copii, Părintele Claudiu Banu, preot paroh la Biserica „Sfântul Mina” din Constanţa, a avut visul de a-i ajuta pe copii, dar și pe mamele aflate în situații de criză.

Așezământul se ridică în Techirghiol.

Puteți sprijini și voi la finalizarea acestui Așezământ social în cont:
Parohia Sfântul Mare Mucenic Mina,
Banca Românească
RO31 BRMA 0140 0141 0230 0000.

Citește și: Preot paroh Claudiu Banu: „Biserica este vie și activă nu numai prin slujbe, dar și prin inițierea de activități caritabile, culturale, umanitare”

Leave a Reply

Your email address will not be published.