Ex-președintele ALDE Constanța, explicație halucinantă despre faptul că Liviu Dragnea a optat pentru o clinică privată

Andrei Gerea

Ex-președintele ALDE Constanța, deputatul Andrei Gerea, are o explicație halucinantă despre faptul că Liviu Dragnea a optat pentru o clinică privată și nu pentru un spital de stat.

Gerea spune că președintele PSD a ales o clinică privată pentru că „a vrut să își plătească tratamentul și nu a vrut „să se ducă la stat pe banii statului”.

A mai spus ceva, mai aproape de adevăr: că „pacientul a vrut să aibă intimitate”, recunoscând că spitalele de stat sunt supra aglomerate.

Curios sau nu, cei din coaliția de guvernare PSD – ALDE nu au demarat o campanie despre spitalele supraaglomerate, ci despre închisorile supraaglomerate, deși în foarte multe închisori spațiul minim pentru deținuți este respectat, dar în multe spitale pacienții dorm câte doi în pat.

Deputatul ALDE a făcut aceste declarații într-o emisiune la Digi 24, după ce senatoarea PNL Laura Scântei a spus că, prin faptul că a ales o clinică privată, Liviu Dragnea decredibilizează sistemul public de sănătate.

„Mă bucur sincer că s-a dus undeva să se trateze, pentru că el trebuie să fie apt să răspundă în fața instanței pentru ceea ce a făcut. (…) Dar gestul unui înalt demnitar al statului român de a alege o clinică privată decredibilizează sistemul public pe care îl patronează”, a spus senatoarea PNL.

În replică, deputatul ALDE Andrei Gerea i-a răspuns: „Dar dacă omul vrea mai multă intimitate? Îl acuzați că-și dorește mai multă intimitate?”.

„Într-un spital de stat nu ai intimitate?”, a intervenit și deputatul USR Lucian Viziteu. „Sunt saloane aglomerate”, a răspuns Andrei Gerea.

El a mai susținut că Liviu Dragnea a vrut să își plătească tratamentul, ci nu să se ducă la stat pe banii statului.

La intervenția moderatorului, că se poate plăti și la stat, deputatul ALDE a răspuns: „Dom’le, nu a vrut. Pacientul Dragnrea a vrut să-și plătească tratamentul, n-a vrut să se ducă la stat pe banii statului. Nu a vrut, a vrut să se ducă acolo (la un spital privat – n.red.). De ce să se ducă la Spitalul Militar?”.

Liviu Dragnea este internat de duminică într-o clinică privată, după ce a acuzat dureri de spate. Luni, acesta trebuia să se prezinte la instanța supremă, pentru a fi audiat în procesul în care a fost condamnat în prima instanță la trei ani și jumătate de închisoare.

Andrei Gerea, vicepreședinte ALDE, a fost numit in președinte interimar al ALDE Constanța în aprilie 2017. Acum președinte al ALDE Constanța este senatorul Ioan Popa.

L.E. Într-o variantă inițială a textului, dintr-o eroare pe care ne-o asumăm, Andrei Gerea a fost numit președinte al ALDE Constanța, ceea ce este eronat.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Patru mașini implicate într-un accident

joi mart. 21 , 2019
Un accident în care au fost implicate patru autoturisme a avut loc joi, pe DN22. O persoană a fost rănită. La ora 14:35, un bărbat în vârstă de 49 ani a condus un autoturism, pe DN22, în localitatea Lumina, iar în momentul în care a iesit din curtea unei vulcanizări […]

V-ar putea interesa și: