COMPLETARE Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, PNL, jignește și lovește un polițist local: „Prostule, idiotule, cretinule. Săptămâna viitoare nu vei mai fi nimic, idiotule”

Publicația Constanța.info a postat astăzi imagini în care președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, PNL, jignește și lovește un polițist local.

„Ne aflăm în anul 2021, în data de 17 noiembrie. Este ora 4 dimineața, într-o zi de miercuri. În mod normal, în doar câteva ore, președintele CJC ar trebui să se prezinte la birou și să muncească pentru „fraierii” care l-au trimis în funcție. Dar nu, este 4 dimineața și președintele CJC se retrage spre domiciliu, băut bine, însoțit de un șofer de ocazie. Mihai Lupu locuiește într-o casă imensă, cu vedere la mare, lângă vila Suțu, în zona peninsulară a Constanței. Și, așa cum ne amintim, la momentul respectiv zona veche a orașului era închisă cu bariere, accesul fiind îngăduit doar șoferilor care puteau face dovada că dețin permis de acces pentru rezidenți. Așa stabiliseră liberalii, colegi de partid cu Mihai Lupu, printr-o hotărâre a Consiliului Local din 15 noiembrie 2021. De aici începe circul, pe care-l puteți urmări în imaginile alăturate. Astfel, la bariera instalată lângă Lupoaică, accesul în Peninsulă era supravegheat de angajatul unei firme de pază, anume tocmită de municipalitate, și de polițistul local Andrei Rădulescu.”, scriu jurnaliștii de la Constanța.info.

Acesta din urmă este abordat inițial de șoferul de ocazie al președintelui CJ: „Vreau doar să-l duc acasă și plec, nu stau…”, i se șoptește polițistului, care refuză să încalce regulile.

Imediat, din mașină încep să se audă strigăte. Președintele CJC, Mihai Lupu, îl cheamă la ordin pe polițist: ”Ia vino încoace bă! Ia vino încoace!” Lupu se comportă precum un jupân și încearcă să-și rezolve problema direct din mașină, fără să se deranjeze să coboare. Totuși, polițistul local rămâne neclintit în fața presiunilor.

Nici această întrebare nu-l intimidează pe polițist, așa că Mihai Lupu ordonă șoferului să blocheze pur și simplu bariera cu mașina, în timp ce se apucă deja să dea telefoane pentru a-și facilita accesul.

Nu contează nici faptul că o tânără vrea să intre, având permis și tot dreptul să treacă. Lupu e atât de penibil încât susține, în beția lui, că femeia din spate l-a blocat. E nevoie de rugămintea tinerei să i se facă loc, și de înțelepciunea șoferului care se retrage din fața barierei.

Apoi, Mihai Lupu trece la un alt nivel al intimidării, întâlnit adesea în imaginile cu cocalari. Îl sună pe primarul Constanței, Vergil Chițac, la 4 dimineața, și insistă ca polițistul să aibă o discuție cu exact primarul care impusese regulamentul.

Polițistul refuză, așa că nivelul de intimidare mai urcă o treaptă, însoțit de o serie de jigniri specifice caracterelor mici: „Prostule, idiotule, cretinule. Ești cel mai prost om pe care l-am văzut în viața ta.” 

Evident, au urmat și amenințările prin care polițistul află că ”de mâine nu vei mai fi acolo”, ”săptămâna viitoare nu vei mai fi nimic, idiotule”.

Totul culminează cu un moment în care președintele Consiliului Județean îl lovește pur și simplu pe polițist. Suntem la un pas de-o bătaie în toată regula, dar intervine din nou șoferul care îi desparte pe cei doi.

Simțind că situația poate scăpa definitiv de sub control, polițistul solicită prin stație sprijinul colegilor săi, moment în care Mihai Lupu decide că poate merge acasă și pe jos. Locuiește la doar cinci minute distanță.

Mihai Lupu nu a răspuns solicitării de a oferi un punct de vedere, dar va organiza o conferință de presă pe această temă.

Recomandare: Bogdan Huțucă despre înregistrarea cu Mihai Lupu: „Suntem conștienți că este o situație regretabilă”

COMPLETARE ora 16.08

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, a reacţionat după apariţia imaginilor în care jigneşte un poliţist local care nu îi permite accesul cu maşina în zona Peninsulară a oraşului.

“Dat fiind că au apărut nişte aşa-zise informaţii în spaţiul public, era de datoria mea să vin în faţa dumneavoastră şi să clarific lucrurile. Mi-ar fi plăcut să discutăm astăzi cu atâta presă despre proiectele judeţului Constanţa, despre ce face preşedintele, aparatul Consiliului Judeţean, dar nu pot să accept că informaţii în spaţiul public circulă fără a da foarte clar toate detaliile despre această informaţie, mai ales că se referă la comportamentul meu, la atitudinea mea, la modul de a mă comporta ca preşedinte, ca cetăţean al acestui judeţ. Vizualizând aceste imagini, cu siguranţă mă încearcă un fenomen din nou de frustrare şi de enervare. Îmi cer scuze pentru ieşirea nervoasă şi pentru cuvintele adresate şi le cer scuze tuturor constănţenilor pentru că nu asta este imaginea mea”, a declarat Mihai Lupu.

El a precizat că a reacţionat în acel mod din cauza atitudinii pe care a avut-o poliţistul local.

“Dat fiind că suntem şi într-o perioadă a postului poate că e bine să facem şi mărturisiri complete şi e bine ca toţi care astăzi folosim toate instrumentele de informare să ne informăm corect şi să fim cinstiţi şi oneşti în a da publicului şi nu numai publicului, ci tuturor, informaţiile corecte. Aşadar, pe scurt, voi spune foarte clar datorită faptului că la vremea respectivă, în 2021, era un regulament în care accesul era pe bază de permis în Peninsulă, m-am deplasat spre casă, neavând permisul la mine. Am prezentat legitimaţia de preşedinte de Consiliu Judeţean, am prezentat buletinul că stau în Peninsulă şi datorită atitudinii agentului de poliţie locală care mi-a luat legitimaţia şi mi-a aruncat-o, mi-a aruncat-o pur şi simplu pe banchetă, atenţie, nu conduceam eu maşina, am răbufnit ca orice om, sunt şi eu om, nu sunt un robot. Am coborât din maşină şi m-am deplasat pe jos acasă, respectând regulamentul”, a explicat preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa.

El a precizat că, deşi pe imaginile respective apare ora 4 dimineaţa, evenimentul respectiv ar fi avut loc în jurul orei 20. 30

“Da, într-adevăr, am folosit nişte cuvinte licenţioase care nu fac parte din limbajul meu. Da, într-adevăr, cred că ar fi trebuit să îmi cenzurez acele expresii, dar aici am să spun foarte clar că atitudinea agentului respectiv, practic mi-a creat o răbufnire şi, ca orice om am răbufnit şi eu adresând acele cuvinte pentru ca îmi cer scuze tuturor constănţenilor.  Dacă vă uitaţi pe toate acele imagini, evenimentul a fost la ora 20:30, în imagini apare ora 4 dimineaţa. Acele imagini, toate sunt editate tendenţios”, a mai afirmat Mihai Lupu.

Mihai Lupu nu a prezentat nicio dovadă că imaginile sunt editate. El l-a acuzat pe jurnalistul care a scris de șantaj, de asemenea fără să aducă nicio dovadă. A spus, de pildă, că acesta a scris pentru că nu are contract cu mai multe instituții subordonate CJC, lucru fals.

A ținut să precizeze că el avea permis de acces, deși regulamentul prevede că mașina trebuie să aibă permis de acces, nu persoana fizică.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

4 thoughts on “COMPLETARE Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, PNL, jignește și lovește un polițist local: „Prostule, idiotule, cretinule. Săptămâna viitoare nu vei mai fi nimic, idiotule”

  1. doar e mosia lui cu sclavi cu tot Asta e nivelul de educatie Cu scoli facute la batrinete cu dilome fabricate si functii date de partid Asta e valoarea lor Mirlani fara bun simt Parveniti !

  2. De ce a aparut clipul de abia acum? De ce nu exact a doua zi?
    Suntem „condusi” de inculti si incompetenti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pistol cu gaze MAKAROV și 269 proiectile, descoperite asupra unui cetățean ucrainean care voia să intre în România

lun apr. 3 , 2023
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit într-un autoturism condus de către un cetățean ucrainean, pe sensul de intrare în România, un pistol cu gaze MAKAROV calibru 4,5 mm și 269 proiectile aferente. În data de 01.04.2023, în jurul orei 20.45, polițiști de frontieră din cadrul Punctului […]

V-ar putea interesa și: