Președintele Consiliului Județean Constanța, PNL, a numit un USR-ist la conducerea Delfinariului. A fost director la o firmă care fabrică sticlă, cu un singur angajat și profit de 434 de lei pe lună

Noul manager al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța este Iulian Călin, după ce fostul director, dr. Adrian Bîlbă, a decis să-și dea demisia, după un deceniu în fruntea instituției. Acesta este membru USR PLUS și a fost numite de președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, PNL. USR PLUS nu a fost consultat cu privire la această mutare.

„Singurul care si-a manifestat intenția sa preia managementul instituției a fost domnul Iulian Călin.”, a precizat Marian Cioacă, purtătorul de cuvânt al CJC.

Iulian Călin are 62 de ani. A absolvit Liceul de Chimie din Năvodari, în 1979, și Facultatea de management, secția Administrație publică centrală și locală, din cadrul ASE București, în 2004, când avea 44 de ani.

Iată ce experiență profesională are:

  • 1979 – 1989 Operator chimist Fabrica de oxigen Constanta
  • 1989 – 2000 Operator dana port Constanta
  • 2000 – 2004 Director export port Constanta SC STICEROM SA Bucuresti
  • 2004 – 2017 Director port Constanta SC STICEROM SA Bucuresti
  • Mai 2017- Iunie 2018 Crewing officer Fastra marine services Constanta
  • Noi 2019 Director port Constanta STICEROM SA
  • Aug 2020 – prezent Director Tehnic SC ROMBLAST SRL Prahova.

Așadar, în anul 2000, în primul an de facultate, era deja director de export.

Societatea la care lucrează în prezent, cea din Prahova, are ca obiect de activitate „fabricarea articolelor din sticlă”. În anul 2020, SRL-ul a avut un singur angajat, o cifră de afaceri de 123.074 lei și un profit de 5.217 lei pe an, adică 434 de lei pe lună, potrivit Confidas.ro.

„Ca organizator si conducator al activitatii de prestatii portuare am coordonat activitatea de
descarcare si depozitare a diferitelor produse ( cherestea, baloti de furaje, big-box-uri cu minereu,
componente de utilaje, etc.) si incarcarea la nava. Legaturile cu partenerii de afaceri, incheierea si urmarirea derularii contractelor si a facturilor emise mi-au facilitat contacte cu diferiti oameni de afaceri romani si straini, din aceasta sfera de activitate.”, scrie acesta în CV.

Cunoaște la nivel mediu limbile engleză și franceză și are cunoștințe medii de folosire a calculatorului. A menționat în CV „Microsoft Office și Internet”.

CMSN Constanța a avut, la finalul lunii septembrie 2001, încasări record de 9,5 milioane de euro, situându-se astfel pe locul întâi în topul celor mai atractive muzee din orașul Constanța.

V-ar putea interesa și:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

3 thoughts on “Președintele Consiliului Județean Constanța, PNL, a numit un USR-ist la conducerea Delfinariului. A fost director la o firmă care fabrică sticlă, cu un singur angajat și profit de 434 de lei pe lună

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se recondiționează carosabilul pe o arteră importantă din centrul Constanței

mar apr. 5 , 2022
Primăria Constanța continuă investițiile în reabilitarea tramei stradale. De astăzi, încep lucrările de recondiționare a carosabilului pe strada Ion Lahovari, porțiunea cuprinsă între strada Nicolae Iorga și strada Poporului, traficul rutier fiind restricționat parțial, până la ora 16:00. Se decopertează zona carosabilă în vederea asfaltării. Lucrările au loc în contextul […]
strada-Ion-Lahovari-4

V-ar putea interesa și: