Președintele Franței a afirmat că sunt șanse de pace în Ucraina

Preşedintele Franței, Emmanuel Macron, a afirmat, duminică, la o conferinţă la Roma, că sunt şanse să fie pace în Ucraina, chiar dacă Rusia a avertizat că ar putea escalada conflictul.

„Există o şansă de pace, va veni la un moment dat. Şi într-un moment anume, având în vedere cum evoluează lucrurile, şi atunci când poporul ucrainean şi liderii săi vor lua o decizie în privinţa termenilor, un acord de pace poate fi făcut cu cealaltă parte”, a spus Macron.

Franţa a subliniat în mod repetat importanţa menţinerii canalelor occidentale către Moscova deschise, după invadarea Ucrainei de către Rusia la 24 februarie.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CMSN a pregătit o surpriză pentru vizitatorii secției Planetariu

lun oct. 24 , 2022
Reprezentanții Complexului Muzeal de Științe ale Naturii (CMSN) Constanța a pregătit o surpriză pentru vizitatorii secției Planetariului. Astfel, pentru data de 25.10.2022 este pregătit un eveniment suplimentar la planetariu. Aceste eveniement este organizat cu ocazia eclipsă parțiale de Soare – observații astronomice solare și se vor realiza cu cele două lunete, una solară tip CORONADO […]
planetariu constanta eclipsa

V-ar putea interesa și: