Președintele PMP Mangalia și-a dat demisia și îl acuză pe Claudiu Palaz de TRĂDARE

Președintele PMP Mangalia, Petru Mihai Crăciun, și-a dat demisia din funcție și îl atacă dur pe șeful partidului, Claudiu Iorga Palaz, despre care spune că face jocuri murdare și pe care îl acuză de trădare.

„Dragi prieteni cu regret va anunt ca am demisionat din funcția de președinte al PMP organizația Mangalia! Evident,o sa ma întrebați: de ce ? Pentru faptul că nu accept si nu voi accepta niciodată sa fac jocurile murdare ale unui partid sau a unui lider de partid, indiferent care este miza sau indiferent ce mi se oferă! Din nou Claudiu Palaz si-a dat în petec!! El si cu Zanfir Iorgus (caruia nu-i mai ajung partidele…le vrea pe toate,daca se poate)au pus la cale cum sa faca sa ma elimine din organizația PMP Mangalia (asta dupa ce am reconstruit-o), organizatie ce în luna februarie a acestui an cand am preluat-o numara exact un singur membru de partid! Acum aceasta numara 373 de membri de partid, care evident ca vor pleca si acestia din partid!”, a explicat Crăciun, pe pagina sa de Facebook.

Acesta spune că Palaz și Iorguș au pus la cale înlocuirea mea cu Petrisor Cruceanu, despre care afirmă că este „omul de casa al lui Zanfir Iorgus.

„Miza este una clara, rostită in cuvinte de Claudiu Palaz si Petrișor Cruceanu,cu subiect și predicat: transferul de voturi din portofoliul lui Zanfir Iorgus în favoarea PMP-ului,la alegerile parlamentare din 6 decembrie,in Mangalia. Intrebarea este: PSD-ul Constanța oare stie ce vrea sa faca Zanfir Iorgus si Claudiu Palaz? Mai mult,faptul că noi, PMP Mangalia, am îndeplinit sarcinile de partid ce ne-au fost trasate de Claudiu Palaz în campania de la alegerile locale,respectiv am adus partidului 994 de voturi pentru consiliul judetean dintr-un total de 1000 de voturi impuse,arată că suntem responsabili si stim sa muncim in echipa! Aceasta echipa creata la Mangalia,după ce a fost folosită în campania de la locale…se dorește a fi aruncată pe niste promisiuni din partea lui Zanfir Iorgus către Claudiu Palaz! Cat de slabi în gândire sunteti domnilor? Aveti impresia ca faceti ce vreti cu votul oamenilor? Pentru ca nu te lepezi de metehnele vechi domnule Claudiu Palaz,nu poti sa scoti un scor cu 2 cifre în județul Constanta, asa cum ar putea oricine sa scoata,daca ar conduce organizatia Constanta, chiar si eu as avea un scor mai mare! Pentru ca meteahna dumitale se numeste: TRADARE! De asta iti este frica, de asta nu vei scapa!”, a mai spus Crăciun.

Fostul șef PMP a avut ceva de spus și despre Zanfir Iorgus, căruia i-a transmis că se pricepe atât de bine la jocuri politice încât a pierdut ultimele trei ture de alegeri locale!

„În opinia mea,habar nu ai de cum trebuie sa functioneze o echipă! O spun eu,pentru ca altii nu au curaj,desi au fost trădați de dumneata! Oricum,aceste alegeri locale au fost ultimele pentru domniile dumneavoastra! Stiti voi de ce si or sa vada si oamenii! Nu faceti cinste oamenilor care va sustin, pentru ca voi nu stiti altceva decât să va trădați oamenii sau partidele din care faceti parte pentru interesele voastre! Proiectele mele politice vor continua nu va faceti probleme dragi prieteni!”, a conchis fostul lider PMP.


Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.