Președintele PMP nu știe dacă Elena Băsescu va candida în Constanța sau nu

Elena Băsescu

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, nu știe dacă Elena Băsescu va candida pentru un post de parlamentar din partea organizației din Constanța sau nu.

Întrebat despre o candidatură a Elenei Băsescu pentru alegerile parlamentare din acest an sub sigla PMP la filiala Constanţa, preşedintele partidului a precizat că nu poate nici să confirme, nici să infirme informaţia.

Tomac a explicat că la organizaţia judeţeană Constanţa a fost stabilit primul pe lista pentru Senat, însă nu s-a decis cine va deschide lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor.  

„Nu pot să vă confirm şi nici nu pot să vă infirm. Tot ce pot să vă spun este că Elena Băsescu este membru PMP de la crearea partidului. La şedinţa de astăzi nu am discutat acest subiect”, a răspuns Tomac.

Reamintim că PMP Constanța nu a trecut pragul la alegerile locale din municipiul Constanța și nu va mai avea niciun consilier municipal. A trecut însă pragul la județ.

Elena Băsescu a fost europarlamentar între 2009 și 2014. În 2016 s-a angajat la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale. Instituția este condusă de constănțeanul Mihai Daraban.

Sursă foto: Facebook/Elena Băsescu

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.